Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 35
Бъдещето ще принадлежи на германците... ...когато построим Дома на Европа. В следващите две години ще направим процеса на европейска интеграция необратим. Това е наистина голяма битка, но си заслужава битката.
Хелмут Кол
Договорът за Европейския съюз... след няколко години ще доведе до създаването на това, за което бащите-основатели на съвременна Европа мечтаят след войната, Съединените европейски щати.
Хелмут Кол
Старостта и недъзите са тъжни спътници от последните години от живота.
Хенрик Сенкевич
Тридесет години назад се е считало, че частният живот на президента е неприкосновен в два случая - когато става въпрос за молитва и за риболов. Втората част от този принцип сега, уви е изгубена.
Хърбърт Хувър
Паметта на човек, когото сме обичали, не избледняват с годините. И паметта за истинският приятел също.
Чарлз Пърси Сноу
Колко години умора и наказание са необходими, за да научите простата истина, че работата, това несъгласно нещо, е единственият начин да не страдате в живота или при всички случаи да страдате по-малко.
Шарл Бодлер
Обичам актьорското поприще, но режисурата е това, с което съм искал да се занимавам от десет години. Половин живот мечтах за това, да бъда режисьор и продуцент!
Бен Стилър
Големите решения на правителството не могат да бъдат продиктувани от опасенията на религиозните фракции. Успяхме в продължение на 205 години да държим държавните дела отделени от безкомпромисния идеализъм на религиозните групи и не трябва да спираме сега. Оттеглянето от това разделение би нарушило принципите на консерватизма и ценностите, върху които създателите са изградили тази демократична република.
Бари Голдуотър
Живял съм сто години; и умирам от утехата, че никога не съм хвърлил и най-малката подигравка върху най-малката добродетел.
Бернар дьо Фонтенел
Обичам киното. Но това не означава, че аз обичам да гледам три филма на ден. Три добри филма в годината е достатъчно.
Вернер Херцог
Но във военните години аз усвоих много важен урок: човек винаги може да направи малко повече от това, което вчера изглеждаше границата на силите му.
Голда Меир
Преследвах едно момиче две години, докато разбрах, че имаме еднакъв вкус. И двамата бяхме луди по жените.
Граучо Маркс
Четиридесет години са мъка и край за жената.
Грейс Кели
Стереотипът на психотерапията, представен в популярни книги и филми, лежи на дивана и казва каквото ви хрумне, докато любезният психоаналитик слуша и кима съзнателно от време на време. След години и години трябва да се случи нещо прекрасно.
Дейвид Бърнс
Това, което ме натъжава, е да виждам пациенти, които ходят на терапия от години и години без промяна, но продължават да ходят при същия терапевт. За мен това не е правилно.
Дейвид Бърнс
Жената е винаги на толкова години, на колкото изглежда.
Алберто Моравия
Взаимните подозрения за психична неадекватност са често срещани през първата година на всеки брак.
Джеймс Търбър
Жените заслужават да имат повече от 12 години между 28 и 40 години.
Джеймс Търбър
Надявам се да стигна до върха, когато стана на 30-40 години.
Джесика Алба
На двадесет години жената е хладна, на тридесет - топла, а на четиридесет - гореща.
Джина Лолобриджида
Тайната е като вино: с всяка година по-богат букет и по-ярък вкус.
Джон Банвил
Веднъж на седем години изгарям всичките си проповеди; защото е жалко, ако сега не мога да напиша по-добри проповеди от преди седем години.
Джон Уесли
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
82
Следваща