Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 30
Мисля, че обучението на архитекти ви позволява да видите какво ще се случи десет години преди време, или двадесет. Не се досещате, не е интуитивно, основава се на изследвания - и може да грешим.
Заха Хадид
Не сме се развивахме през милиардите години, за да останем животни.
Золтан Ищван
По време на моята пънк фаза през деветдесетте години бях наистина в Nirvana. Гардеробът ми се състоеше от скъсани рипсени дънки и фланелени ризи. Един ден след училище боядисах косата си в синьо. Мама не беше фен на това решение.
Иванка Тръмп
Това са глупости, че сексуалното просвещение поощрява към секс. Аз четири години учих алгебра и нито веднъж с никого не съм се занимавала с математика.
Илейн Буслър
В продължение на близо 2000 години повечето хора предполагаха, че единствените източници на традиция за Исус и неговите ученици са четирите евангелия в Новия Завет.
Илейн Пейджълс
Когато се родих, бях толкова изненадан, че не говорих година и половина.
Ирен Немировски
Имам ужасна склонност да си облизвам пръсти, когато готвя. Толкова много, че преди години получих разказ от моя учител по сладкарство, който каза, че ще ми пречки в перспективите.
Йотам Отоленги
В младостта си Алберт Айнщайн прекара една година в безцелно мързелуване. Не стигаш доникъде, като не "губиш" време – нещо, което, за съжаление, родителите на тийнейджърите често забравят.
Карло Ровели
След 30 години телевизия искам да играя повече, отколкото преди.
Карол Вордерман
От шестгодишна възраст имам навика да скицирам форми на предмети. Въпреки че от около петдесет пъти често публикувах свои живописни творби, преди седемдесетата година нито една не е достойна.
Хокусай
Сега ме наемат да хакна компютри и понякога всъщност е по-лесно, отколкото преди години.
Кевин Митник
Вече не съм беглец. Никога няма да бъде в бъдеще. След като прекарахте пет години в затвора, вие научавате урока си. Никога не искам да се връщам там.
Кевин Митник
Ако сега правите децата щастливи, ще ги направите щастливи двадесет години по-късно, връщайки се в спомените за това.
Кейт Дъглас Уигин
Няма значение, на колко години сте и какво сте постигнали: все едно ви е нужна майка.
Кейт Уинслет
Основният двигател на икономиката е равновесният подход, придобил различни форми през годините. Общото равновесие е твърдението, че всички различни части на икономиката си влияят взаимно, дори и да са отдалечени, като ценни книжа, обезпечени с ипотека и техните изисквания към автомобилите.
Кенет Ароу
Много хиляди години беше много важно да се категоризират нещата. Мога да ям това растение, не мога да ям това растение. Или това племе, не това племе. Не е нужно да го правим вече - вече сме обработваме храната!
Кийгън-Майкъл Кий
Той сложи ръка на челото си и претърси френския отдел на паметта си за една дума. Знаеше, че е там. Беше го сложил преди почти петдесет години и нямаше причина да го премахне. Но за живота му той не можа да го намери.
Колин Котрил
Твърде странно е да мислиш за себе си, като за секссимвол, на възраст четиридесет и седем години. Аз все повече и повече ставам обект на страстта на хората на пенсионна възраст.
Колин Фърт
За първи път отидох в Барселона през 1975 след университета и останах три години. Научих каталунски, защото така говорят всички в планината. Те говорят английски на чужденци, но това, което хората си казват е много по-важно от това, което те казват на теб.
Колм Тойбин
Говорих за необходимостта от американско лидерство, говорих за значението на Съединените щати за един по-спокоен свят, свят, който е доста бурен през последните години и се нуждае от силна американска котва.
Кондолиза Райс
Психологически вероятно най-силната ми черта е желанието винаги да бъда по-добър. Може би затова поддържам толкова високо ниво в продължение на много години.
Кристиано Роналдо
Години наред мразех себе си. Покрих огледалата в къщата си. Буквално не исках да има огледало в стаята ми.
Кристина Ричи
Предишна
1
...
29
30
(Текуща)
31
...
82
Следваща