Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 28
Книгата се представи добре. В продължение на 550 години това беше най-практичният начин да се достави писане на множество читатели.
Джейкъб Уайсбърг
Губих време да пиша филми. Не гледам назад на тези години като на загубени, но не беше това, което трябваше да правя.
Джеймс Солтър
Издателите, естествено, се отвращават от употребявани книги и са разработили стратегии за потискане на пазара на втора ръка. Те издават нови, дори по-скъпи издания на популярни учебници на всеки три до четири години, в класически цикъл на планирано остаряване.
Джеймс Суровецки
Исках да стана писател, който имаше влияние. Исках и все пак казвам същото, искам да пиша книги, които променят живота на хората, променят начина, по който мислим и живеем, четем и пишем. Искам да пиша книги, които се четат след 50 или 100 години.
Джеймс Фрей
Ние сме движени от резултатите от Големия взрив, преди милиарди години, който в крайна сметка създаде живот, който в крайна сметка създаде хора и т.н. Но аз? Аз съм инцидент - резултат - и следователно жертва.
Джеймс Хилман
Нещата, с които се сблъсквате през формиращите години, винаги остават с вас.
Джейн Голдман
Дойдох в комиксите, когато бях на около 15 години.
Джейн Голдман
Съществува социология на конете, както и психология. Най-очевидно е в света на конните надбягвания, където се събират много коне, където година след година, десетилетие след десетилетие те правят същото, доста просто нещо - бягат в състезания и се опитват да спечелят.
Джейн Смайли
Бях прекарала години в мислене за едно, докато правех друго. Всъщност се гордеех, че мога да правя две неща едновременно.
Джейн Смайли
Искаме да се гордеем с нашата работа и да сме сигурни, че си заслужава таланта на аниматорите, които са прекарали четири години в любов, пот и сълзи.
Дженифър Ю Нелсън
Ацтеките вярват, че са започнали в това, което е сега в Ню Мексико, и се скитат 10 000 години, преди да влязат там, където са сега, в Мексико Сити. Това е странна легенда.
Джери Пурнел
Настоящият блиц за наркотиците - мисля, че много прилича на това как се отнасяхме с луди хора преди 100 години - хвърлете ги в клетката - сякаш това е целият отговор. И това не е целият отговор.
Джийн Родънбери
Струва ми се, че човек, който мисли за едно и също нещо в продължение на четиридесет и седем години, без да променя нито една мисъл, трябва да се държи като любопитство в остъклен шкаф.
Джийн Уебстър
Година следваше мъчителна година за мен и през цялото това време четох - предполагам, че малцина са чели така. Започнах, както правят повечето млади хора, като чета книгите, които ми харесаха. Но открих, че това стеснява удоволствието ми...
Джийн Улф
Моята бивша приятелка ми подари миналата година "Кама сутра". В резултат се оказах в много неудобно положение.
Джими Кар
През 60-те години всъщност бях много загрижен за движението за граждански права.
Джо Байдън
Ако проследите всички онези звена от веригата, които трябваше да са налице, за да съм тук, законите на вероятността поддържат, че самото ми съществуване е чудотворно. Но след много десетилетия, по-малко от сто години, те се изплащат и аз преставам да бъда. Така че, докато всички те са събрани и координирани да ме направят, тогава - и аз й говоря от името на всички тези трилиони атоми - аз наистина трябва да се възползвам максимално от нещата.
Джим Ал-Халили
Е, бях на 29 години, когато дойдох в Сената на Съединените щати и научих много.
Джо Байдън
Само опитът може да даде окончателен отговор. Знанията, получени след няколко години от предложена комисия, биха стрували повече от обеми от просто твърдения и противоречия.
Джон Бейтс Кларк
През последните петдесет години науката е напреднала повече, отколкото през предходните 2000 години и е дала на човечеството по-големи правомощия над силите на природата, отколкото древните, приписвани на техните богове.
Джон Бойд Ор
Ако трябва да напуснете работата си след три месеца - а аз препоръчвам да останете една година, освен ако не сте напълно нещастни - тогава омаловажете краткия мандат както във вашето резюме, така и в интервюта.
Александра Левит
Научете се да не забелязвате хората, които не ви харесват. Понеже хората на които вие не се харесвате са два вида: или са глупаци, или са завистници. Глупаците след година ще ви заобичат, а завистниците ще умрат, така и не разбрали вашата тайна за превъзходството над тях.
Джон Уилмът
Предишна
1
...
27
28
(Текуща)
29
...
82
Следваща