Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 26
Никой никога не надраства Писанието; книгата се разширява и задълбочава с годините ни.
Чарлс Х. Спърджън
А, сега, не плачете за изгубени години и забрава. Приказките разказват каквото могат. Останалото е за нас да научим...
Шанън Хейл
Преди години, преди това имение да бъде щедро и неволно предадено на короната, лордът тук беше истински глупак. Той имаше министър, скрит зад трона му, за да шепне умни неща за казване.
Шанън Хейл
Много от нас преживяват фаза на промяна, отхвърляйки остарелите модели и освобождавайки се от старото, като преминаваме към новото. 2012 година е важна за човечеството, ключова година. Потенциалът за това съществува в самия факт, че мнозинството от нас копнеят за промяна.
Шари Арисон
Бях на пет години, когато написах първата си песен. Написах го от копнеж за баща ми.
Шмуел Йосеф Агнон
Не искам да давам съвети на хората относно техните религиозни вярвания, но мисля, че не е умно да залагате срещу силата на науката, за да разберете природния свят. Преди хиляда години беше, че ако искате да обясните защо луната се движи през небето, трябва да призовете Бог.
Шон Карол
Сега помислете дълбоко. Какво направихте с живота си през последната година? Как се чувстваш отвътре?
Шон Кови
Никой човек не е толкова стар, че да вярва, че не може да изживее още една година.
Шон О'Кейси
Инвеститорите, които генерират големи печалби за пет години, момчетата, за които пишат книги, трябва да продължават да печелят, нали? Е, не го правят.
Юджийн Фама
В началото на 30-те години започнах да осъзнавам, че избягвам нещо в личен план, но и като писател. Отричах кой съм и се опитвах да бъда някой, който не съм.
Аяд Актар
Китайската политика за едно дете е родена през 1980 след години на по-малко строги мерки за обезсърчаване на ражданията. Комунистическата партия обеща, че политиката ще бъде временна.
Барбара Демик
През 1991 година малко севернокорейци някога са използвали телефон. Трябваше да отидете в пощенска станция, за да се обадите по телефона.
Барбара Демик
Ненавиждам завършените книги. Бих искала да продължа с тях години наред.
Беатрикс Потър
През последните десет години се опитвам да избегна да бъде убит от режима на Путин и вече съществува следа от мъртви тела, свързана с желанието му да ме види мъртъв.
Бил Браудър
Исках да превърна присъствието в отсъствие. Бях много разочарован, че черните британски жени не се виждат в литературата. Съкратих го до 12 знака - исках да обхващат от тийнейджър до някой на 90 години и да виждам траекторията им от раждането, макар и не линейна. Има много начини, по които другостта може да бъде интерпретирана в романа - жените са други по толкова много начини, а понякога и една от друга. Исках да бъде идентифициран и като роман за жените.
Бернардин Еваристо
Всеки ден, аз избирам годините си.
Блейк Лайвли
Преминаването на времето не е стабилно нещо. Хората се опитват да го измерват, но изглежда, че някои дни са натъпкани години, а други преминават за миг на око. Някои дни имат значение, а други не.
Блу Балиет
Точките на звездната светлина, които виждаме с просто око, са фотони, които струят към нас от няколко години или няколко хиляди.
Брайън Грийн
Едно от най-ранните ми начинания беше, когато бях на девет години. Разбрах, че в училище има недостиг на моливи, затова започнах Rent-a-Pencil. Но допуснах фундаментална грешка. Всички ми откраднаха моливите.
Брус Дикинсън
Някои от рап песните на Еминем имат тийнейджърски любовни песни като песента от петдесетте години. Това е нещо като домашна драма, поставена на музика. Той е наистина добър разказвач на истории.
Брус Дикинсън
Мечтаех от години да правя албуми и да правя световни турнета - изпълних всичките си амбиции за една година.
Брус Дикинсън
Първите 50 години на киното бяха абсолютно страхотни години. Оригиналните умове работеха, установявайки начините да разкажат история. И това, което се случва сега, е копиране, имитиране на това, което е направено от велики хора.
В. С. Найпол
Предишна
1
...
25
26
(Текуща)
27
...
82
Следваща