Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 24
Ако трябваше да обобщя Базелския конгрес с една дума - която ще се пазя от произнасяне публично - тя би била следната: В Базел аз основах еврейската държава. Ако днес го кажа на глас, ще ми отговорят всеобщ смях. Ако не след 5 години, със сигурност след 50, всеки ще го разбере.
Теодор Херцел
Питам хората какво правят в продажбите, колко пари са направили миналата година, какви са разходите им за продажби, а те дори не знаят. Ако не знаете номерата си, ще фалирате. Не ме интересува колко добър е вашият продукт.
Тилман Фертита
Нищо не е толкова лесно, колкото е в ситкома. Проблемите, за които се грижим за 20 минути в шоуто, могат да се разширят с години в реални семейства.
Тим Алън
Години наред просто не харесвах тази идея за Бога, църквата.
Тим Алън
Странното в училището по драматургия е, че учиш три години за едно нещо и след това по-често, това е нещо, за което не си учил, което в крайна сметка правиш.
Том Елис
Архитектурата е дисциплина, която изисква време и търпение. Ако човек прекара достатъчно години за писане на сложни романи, някой ден би могъл да изгради уважавано хайку.
Том Мейн
Преди описвах себе си като писател на комикси, но притесненията ми изглежда помрачиха през последните няколко години.
Том Перота
Въпреки че играех много компютърни игри през 20-те си години, сега имам собствени деца, мразейки ги страстно.
Том Ходжкинсън
Когато бях заседнал преди години на работа, която мразех, единственият ми приятел беше обществената пейка. Докато досадните сутрини се проточваха, как копнеех за обедния час, когато щях да мога да избягам от мъченията в офиса и да се разходя до двора на църквата и в утешителната дървена прегръдка на една от пейките в нея.
Том Ходжкинсън
Най-ранната известна писменост вероятно се е появила в Южна Месопотамия преди около 5000 години, но през по-голямата част от записаната история четенето и писането остават сред най-елитните човешки дейности: провинция на монарси, свещеници и благородници, които запазват за себе си привилегията на трайни думи.
Том Чатфийлд
САЩ е страната, която измисля прогресивно данъчно облагане на доходите и наследственото богатство през 1910 и 20-те години.
Тома Пикети
Радвам се, че родителите християни оставят децата си да се покланят на дявола поне една нощ от годината.
Антон Шандор Ла Вей
Аз съм комикс нърд. Аз съм бивш сериозен колекционер през голяма част от детството и ранните тийнейджърски години, исках да рисувам ъндърграунд комикси.
Антъни Бурдейн
Всяко движение на пазара е резултат от естествен закон и от Причина, която съществува много преди да се случи Ефектът и може да бъде определена години по-рано. Бъдещето е само повторение на миналото, както ясно казва Библията.
У. Д. Ган
След като Негово Величество беше обезглавен, парламентът в продължение на няколко години не направи нищо нито за обществения мир, нито за спокойствието на нацията, нито за установяването на религията, както бяха обещали по-рано.
Уилям Лили
Подходът на г-н Обама към ангажимента до известна степен го прави зависим от хора, които не желаят нито на него, нито на Америка добро. Това не трябва да завършва зле и се надявам, че няма - но това не е идеална позиция след първата година на власт.
Уолтър Ръсел Мийд
Ние, американците, гледаме на последните 300 години история и всъщност виждаме свят, който става все по-добър и по-добър. Правилото на свободата се разширява. Икономиката се развива. Ние се издигнахме, за да станем най-голямата сила в света.
Уолтър Ръсел Мийд
Някой веднъж каза, че трябва да изчакате 20 години, преди да разберете дали даден филм е добър или не, така че това вероятно е вярно.
Уолтър Хил
Няма такова нещо като старост. Сега не съм по-различен от преди 50 години. Просто се забавлявам повече.
Филип Джонсън
Емоционалната ни карта е заложена главно във връзка с най-ранния ни възпитание през първите няколко години от живота.
Филипа Пери
Първите дванадесет месеца ние учим нашите деца да ходят и говорят, а следващите дванадесет години да - да стоят и мълчат.
Филис Дилър
Забравихме ли толкова скоро онези четири години на ужасна касапница, най-голямата война на всички времена; забравили милионите мъже, които са дали живота си, които са направили върховната жертва и които днес, под почвата на Франция и Белгия, спят вечния сън?
Франк Билингс Келог
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
82
Следваща