Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 22
Суперкомпютрите ще постигнат един човешки мозъчен капацитет до 2010 година, а персоналните компютри ще го направят до около 2020 година.
Рей Кързуайл
Музиката е моят живот, в професионален план, близо 60 години. Да бъдеш признат от академията все още е най-голямата чест.
Рей Чарлс
Ел Ей е чудесно място за писане, защото имате много място. Имам голям офис вкъщи, мога да оставя вратите отворени. Цветята цъфтят през цялата година. Но не е бляскаво по всички правилни начини.
Рейчъл Къшнър
Писането на първи роман беше труден интензивен курс. Научих толкова много през шестте години, които ми отнеха да го напиша, предимно технически неща, свързани със занаята.
Рейчъл Къшнър
Целувам се с мъжете вече 20 години. И през цялото време съм се бояла, че правя нещо неправилно. Химията е много важна за целувката. Вие можете да изиграете каквото и да е, но само не и целувката. Това е тежко.
Рейчъл Макадамс
Всяка година прекарвам един месец само в плаване, но все още работя, когато съм на лодката. Никога не отделяте работата от свободното време. Лодка е като вълшебен свят, като малък остров.
Ренцо Пиано
Почти всеки уикенд, аз и съпругата ми водим разговор да живеем в страната. Предполагам, че това е свързано с остаряването и чувството, че искам да хвърля някои от нещата, които съм правил през последните 20 години, и да се върна към корените си.
Андрю Моушън
От години твърдя, че нямаме здравна система в Америка. Имаме система за управление на заболяванията - такава, която зависи от разрушително скъпи лекарства и операции, които лекуват здравословни състояния, след като се проявят, вместо да дава на нашите граждани лесна диета, начин на живот и терапевтични инструменти, за да ги поддържа здрави.
Андрю Уейл
Човешките същества и растенията са се развивали съвместно в продължение на милиони години, така че е напълно логично нашите сложни тела да бъдат адаптирани да абсорбират необходимите, полезни съединения от сложни растения и да игнорират останалите.
Андрю Уейл
Сега историците спорят дали Великобритания е имала "управлявана икономика" до 1939, самият термин – die gelenkte wirtschaft – възприет от германските икономисти през 30-те години на миналия век, за да опишат нацистката икономика.
Ричард Овъри
През следващите години Хитлер и нацисткото движение бяха всичко друго, но не и инструментите на големия германски бизнес.
Ричард Овъри
Писателите прекарват три години, пренареждайки 26 букви от азбуката. Достатъчно е да накарате да губите ума си всеки ден.
Ричард Прайс
Архитектурата е живо същество. Ако искам да оставя нещо за бъдещето, то трябва да може да се промени - но да запази нещо от етоса, който изградихме за 50 години.
Ричард Роджърс
Доста интересно е, че докато има огромни теории, през 60-те години на миналия век, когато ИТ се роди, всички уж щяха да отидат в къщичката си в провинцията, за да работят по виртуален начин.
Ричард Роджърс
Сантиментален съм към музиката от 90-те. Жалко, наистина. Но аз обичам всичко. Що се отнася до мен, 90-те години бяха най-добрата ера за музиката, дори и нещата, които ненавиждах по онова време, дори нещата, които ми причиняваха стомашни спазми.
Роб Шефийлд
Благодарение на най-великото изобретение от последните години, будилникът, който възпроизвежда MP3, вече мога да избирам песента, която да ме събужда сутрин.
Роб Шефийлд
Има години от детството ми, които не мога да си спомня и не мога да забравя.
Робърт Блай
Проблемът е, че има много малко технологии, които по същество не са се променили за 60, 70 години.
Робърт Дж. Стърнбърг
Много хора не пестят достатъчно. И между другото, хората живеят по-дълго и здравеопазването се подобрява. Може да се окажете пенсионирани за 30 години - хората всъщност не се подготвят за това.
Робърт Шилър
Може ли Америка да съществува без данък върху дохода? Идеята изглежда радикална, но в действителност Америка се справи отлично без федерален данък върху доходите за първите 126 години от нейната история.
Рон Пол
Романът обикновено ми отнема две години. Година за проучване и планиране и мечта. След това една година за писане.
Роуз Тримейн
Мисля, че имате опасност да регулирате, да въведете регулации, което ще означава, че след 10 години няма да има преса, която да се регулира.
Рупърт Мърдок
Предишна
1
...
21
22
(Текуща)
23
...
82
Следваща