Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 20
Политиките на никоя държава не са вечни; те варират. Хората остаряват и ново поколение идва на власт. След една година правителството може да изглежда различно. Не можеш да им повлияеш, ако не говориш с тях.
Марти Ахтисаари
Спестяването на домакинствата е спаднало от 2,5% от приходите след облагане с данъци през третото тримесечие на 2003 г. до забележителните минус 1,8% две години по-късно.
Мартин Фелдщайн
Трайното постигане на целта изисква много време, упорита работа, жертви и отдаденост на процес, който се поддържа с години.
Маршал Голдсмит
Вие печелите модерната игра за финансово регулиране, като подадете най-много искания, присъствате на най-много изслушвания, дадете най-много пари на най-много политици и най-вече като продължите да го правите ден след ден, година след фискална година, докато кражбата стане законна отново.
Мат Таиби
С течение на годините мнозина в обществото станаха вцепенени за новини за финансова корупция, отчасти защото твърде много от тези истории включват престъпления между банкери.
Мат Таиби
Да живееш е предизвикателството. Не умирането. Умирането е толкова лесно. Понякога са нужни само десет секунди, за да се умре. Но да живееш? Това може да ви отнеме осемдесет години и за това време ще направите нещо.
Мелина Маркета
- Обичаш ли ме?, - попита той вместо това. - Защото ако не го направиш, ще изчакам, докато го направиш. Ще чакам седмици, месеци и години.
Мелина Маркета
О, Боже, Франки, дишам в ритъм с този човек. Мислиш ли, че това не е моята плът и кръв след всичките тези години?
Мелина Маркета
Когато той спечели залога, аз казвам на Григс, че ще ми отнеме цял живот, за да спестя два трилиона долара, а той ми казва, че ми дава само седемдесет години.
Мелина Маркета
През първата половина от живота ви всяка минута се чувства като година, но през втората половина всяка година се чувства като минута.
Мелъни Гидиън
Документът не предоставя точния брой пениси, изядени от патици, но авторът казва, че през годините е имало достатъчно, за да се създаде популярна поговорка: "По-добре да се прибера вкъщи или патиците ще имат какво да ядат."
Мери Роуч
В началото на 20-те години нацистката партия беше една от многото националистически и радикални политически групи. Той беше катапултиран до известност с началото на икономическата рецесия в края на 20-те години на миналия век... Нацистите дължат своята грандиозност на комбинация от два отделни набора от фактори: първо, тяхната отличителна организация и стратегия; и второ, по-широките социално-икономически условия, които създадоха климат на мнения и набор от оплаквания, на които нацистите можеха да се възползват.
Мери Фулбрук
Много хора вярват, че най-добрите им години са зад гърба им. Но искам американците да признаят, че това не е вярно.
Мехмет Оз
Това, което имаме сега, са лекари, които всъщност са по-добри технически в това, което правят в своята специалност, отколкото преди 30 или 40 години, но ние загубихме връзката, когато лекарят гледаше хората в очите и казваше: "Грижа ми е за теб . Можем да направим това заедно."
Мехмет Оз
През следващите три години ще видим как различни икономики решават различни проблеми. За европейските икономики, особено за Гърция, това би било чрез неизпълнение.
Мохамед Ел-Ериан
Преди четири хиляди години ние, хората от басейна на река Инд, сме имали градове, разположени върху мрежи и с подземни канали, докато предците на тези, които ще нахлуят и колонизират Америка, са били неграмотни варвари.
Мохсин Хамид
Манията ми е към технологиите и как може да подобри човешкия живот. Според мен това, което видяхме през последните 300 години, е само трейлър.
Мукеш Амбани
Това, което се случи след публикуването на нашия документ, беше, че през следващите 40 години хората казаха, добре, сега знаем отговора на въпроса за капиталовата структура при идеални условия.
Мъртън Милър
С всяка година римейковете стават все повече. При нас свършват идеите, което по своята същност е греховно, и за това ни предстои да горим в ада.
Наоми Уотс
Аз спазвам веганска диета от 80-те години на миналия век и я намирам не само по-здравословна, но и много по-привлекателна от парчетата месо, които бяха в чинията ми като дете.
Нийл Барнард
Всяка галактика, звезда или човек е временният собственик на частици, които са преминали през ражданията и смъртта на същества в огромни пространства от време и пространство. Частиците, които ни карат да са пътували милиарди години из Вселената; дълго след като ние и нашата планета си отидем, те ще бъдат част от други светове.
Нийл Шубин
Как да започна да пиша книга? Седя там, измислям начална линия и след това вървя малко по малко. Ще се чудя, добре, какво предстои? И това продължава до самия край. Вече повече от дузина години имам повтарящ се сън, в който чета книга и страниците са празни, но докато чета, думите започват да съществуват толкова бързо, колкото очите ми могат да се движат. Странно, странно нещо.
Ник Тошес
Предишна
1
...
19
20
(Текуща)
21
...
82
Следваща