Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 2
Може да живеете до сто години, но последният глас, който чуете, може да бъде моят.
Франк Синатра
Прекарах първите четиринадесет години от живота си убедена, че външността ми е ужасяваща. Юношеството е болезнено за всички, знам, но моето беше доста странно.
Ума Търман
Нация, която продължава да харчи повече пари за военна отбрана година след година, отколкото за социални програми за подкрепа на населението, наближава своята духовната смърт.
Мартин Лутър Кинг
Това е научно доказан факт - ако ти живееш в Калифорния, всяка година губиш точки от своят коефициент за интелигентност.
Труман Капоти
Какво ще правя след 20 години? Аз ще бъда мъртъв! Съмнявате ли се?
Фреди Меркюри
Истинската любов е не тази, която издържи дълги години раздяла, а тази, която издържа дълги години близост.
Хелън Роулънд
Оптимистът стои до полунощ, за да види Новата година. Песимистът остава да се убеди, че старата година си е тръгнала.
Бил Вон
Година: период, състоящ се от триста шестдесет и пет разочарования.
Амброуз Биърс
На човек са му нужни две години, че да се научи да говори, и шестнадесет години, че да се научи да си държи езика зад зъбите.
Лион Фойхтвангер
Много хора умират на 25 години, но ги погребват едва на 75.
Бенджамин Франклин
Ако ти живееш сто години, аз искам да живея сто години без един ден, така че никога да не живея без теб.
Алън Милн
Но къде са снеговете на отминалите години?
Франсоа Вийон
Има години, които задават въпроси и години, които отговарят.
Зора Нийли Хърстън
Мъж - това е човек, който винаги забравя рождения ти ден и никога не пропуска случай да каже на колко си години.
Мерилин Монро
От най-ранни години се приучавай да прощаваш постъпките не ближния си, но никога не прощавай собствените си.
Александър Суворов
Моят избор в ранните години от живота ми беше или да бъда пианист в публичен дом, или политик. И ако трябва да кажа истината, няма особена разлика.
Хари С. Труман
Политикът трябва да може да предскаже какво ще стане утре, след седмица, след месец и след година. А после да обясни защо това не е станало.
Уинстън Чърчил
Всяка година повече хора са убити от прасета, отколкото от акули, което показва колко сме добри в оценката на рисковете.
Брус Шнайър
Може би най-добрите ми години са зад мен. Когато е имало шанс за щастие. Но аз не бих ги поискал обратно. Не и с огъня, който гори в мен сега.
Самюъл Бекет
Няма значение дали ще наблюдавате човешкия живот в продължение на четиридесет или десет хиляди години. Какво ново ще видите?
Марк Аврелий
Никоя птица не открива как да лети: еволюцията използва трилион птичи години, за да открие това - където са достатъчни само стотици човешки години.
Марвин Мински
Никога не научих нищо в училище и не прочетох книга за удоволствие докато не навърших 19 години.
Стенли Кубрик
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
82
Следваща