Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 19
Болката е временно явление. Тя може да трае минута, час, ден или година, но в крайна сметка тя утихва и отстъпва място на нещо друго.
Ланс Армстронг
Повечето хора умират само в последният момент, а другите започват да го правят след двадесет години или дори по-рано. Те са най-нещастните на земята.
Луи-Фердинан Селин
През февруари тази година се върнах в Китай, за да проуча следващата си книга. Властите знаят за моите романи, публикувани на запад, включително последният, Пекинска кома, за студент, застрелян на площад Тянанмън, но досега ми позволиха да се върна.
Ма Дзиен
Дори провалите ми носят пари и се превръщат в класики година след създаването им.
Алфред Хичкок
Когато бях на 15 години взех решение никога да не пуша и пия. Аз спазих този свой обет и това беше едно от най-разумните решения, които някога съм вземала.
Ан Ландърс
Ако на света имаше повече хора, които желаят собственото си щастие повече, отколкото желаят нещастието на другите, за няколко години бихме постигнали рая!
Бъртранд Ръсел
Ако се интересувате от другите, за два месеца можете да си създадете повече приятели, отколкото ако в продължение на две години се опитвате да накарате другите да проявят интерес към вас.
Дейл Карнеги
След 20 години ще сте по-разочаровани от нещата, които не сте направили, отколкото от тези, които сте направили. Затова отплавайте от сигурното пристанище. Уловете ветровете в платната си. Търсете. Откривайте. Мечтайте.
Марк Твен
Хората много по-често биха се удряли с чука по пръста, ако болката се усещаше едва след година.
Николас Гомес-Давила
Тухлите ще бъдат най-използваеми, ако са направени две години преди употреба; тъй като те не могат да изсъхнат напълно за по-кратко време. Когато се използват свежи неизсъхнали тухли в стена, мазилката се втвърдява и се втвърдява в постоянна маса, но тухлите се утаяват и движението, причинено от тяхното свиване, им пречи да се придържат към нея и те се отделят от съединението си с нея. В Утика при изграждането на стени използват тухла само ако е суха и е направена преди пет години и е одобрена като такава от авторитета на магистрат.
Витрувий
Киното се е родило на панаира, и след сто години ще се върне там.
Агнешка Холанд
Познанията ми в областта на науката идват от това, че съм с Карл, а не от официалното академично обучение. Карл ми даде вълнуващ урок по наука и математика, който продължи 20-те години, в които бяхме заедно.
Ан Друян
Е, всъщност израснах през шейсетте. Всъщност се чувствам много щастлив, че това беше моят отрязък от време, с който бях раздаден. Нека си припомним, че истинската мотивация през шейсетте години, а дори и през петдесетте, беше Студената война.
Ан Друян
Никога не можете наистина да притежавате недвижими имоти например; ако мислите, че можете, просто се опитайте да не плащате данъците си за имоти няколко години.
Майкъл Малоуни
Най-лесният начин да купите сребро беше да вземете хартиен долар в банката и да поискате ресто. Толкова много монети изчезваха от обращение, че правителството беше принудено да премахне среброто от монетите в САЩ, започвайки през 1965 година.
Майкъл Малоуни
Неспокоен съм. Нямам нищо против да напусна този удобен, статичен живот. Бих могъл да живея една година сам в едно отдалечено село.
Майкъл Палин
Хората все още са луди по Пайтън след двадесет и пет години, в което ми е трудно да повярвам.
Майкъл Палин
Години наред преди да постъпя във флота, бях изучавал Съветския съюз и историята на политическите интриги на КГБ, подготвяйки се за кариера в разузнаването.
Малкълм Нанс
Сигурен съм, че 2017 ще бъде годината, в която хората от континентална Европа се събуждат.
Марин Льо Пен
Всеки сто години средствата за масова информация претърпяват изменения. Днес е настанало време на тотален обмен на информация между конкретни хора. В това се и състоят бъдещите интернет реклами: нищо не сработва по-добре, от препоръчаното от твой приятел, което ти можеш да видиш на неговата страница.
Марк Зукърбърг
Никой никога не ме е молил да държа реч при завършване. Но в годините си на работа с амбициозни предприемачи, много от които в колеж, бях свикнал да давам съвети.
Марк Рандолф
Повечето култури традиционно свързват храната и духовността директно с периодичните ограничения и празненства, които са подчертани в годината. Въздържанието от определени храни или пълноценен пост е част от много религиозни традиции и празници.
Маркус Самуелсон
Предишна
1
...
18
19
(Текуща)
20
...
82
Следваща