Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 18
Имам твърде много продукти и се опитвам да го обуздая и да продам повече от основната си колекция. Иска ми се да не се налага да проектирате толкова често; би било добре, ако можете да продължите да продавате едни и същи неща в продължение на няколко години и да не се налага да правите нови неща през цялото време.
Вивиан Уестууд
Всички приличат на клонинги и единствените хора, които забелязвате, са на моите години. Не забелязвам никого, освен ако не изглежда страхотно, и от време на време го правят и обикновено са на 70.
Вивиан Уестууд
Науката, свързваща повишената честота и тежестта на екстремното време с климатичната криза, нараснала изключително много през последните няколко години.
Ал Гор
Политическата система на Америка се развива през последните 50 години по начини, които увеличават силата на бизнес лобитата.
Ал Гор
Седем години писах статии във вестници професионално и обичам вестниците.
Ал Гор
Във всеки от нас има истинска възраст, която не се променя с годините.
Греъм Грийн
В моята страна Южна Африка години наред се борихме срещу злата система на апартейда, която разделя човешките същества, деца на един и същи Бог, по расова класификация и след това отказва много от основните права на човека.
Дезмънд Туту
Идва време, когато останалите престават да проявяват голям интерес към рожденият ти ден. Обичайно това става на единадесет години.
Дейв Бари
Когато се пенсионирах през 2006, останах още две години в Англия. Останах, защото исках да бъда в Англия, без да съм футболист, без ритъм. Исках да се насладя на града.
Денис Бергкамп
Петдесет години още съвсем не са старост.
Джон Траволта
В света няма такова нещо, за което бих се съгласил да преживея няколко години от младостта си.
Джони Деп
Най-доброто, което имам в моята живот, са приятелите, които считам за истинско семейство вече двадесет и пет години.
Джордж Клуни
Боях се да задавам въпроси на режисьорите, боях се от диалог с тях., като че той е бил мой учител чийто диктат е извечен и легитимен. Трябваше да минат години за това, да се науча да питам, за да изясня, прояснявайки позиции. Да се науча да живея на принципа: ако имаш въпрос, задай го.
Джуд Лоу
Ако срещнете старец, който е на 100 години, усмихнете му се и му кажете: - Повече от 90 години никой няма да ви даде!
Дон Аминадо
Убийството на хора чрез бедност в Латинска Америка е тайно: всяка година, без да издават звук, три бомби в Хирошима избухват над общности, които са свикнали да страдат със стиснати зъби.
Едуардо Галеано
Аз не съм жена, но при споменаването на годините се натъжавам. След като синът ми на погребението на баща ми каза: "Сега разбрах, какво е това смърт. Когато ябълката падне, изгние, и след това на това място пораства нова ябълка" Така че няма ли да покълна някъде някога?
Емир Кустурица
Не забравяйте, че предстоят още много години борба и дори когато сте жена, ще трябва да извършите своята роля в борбата.
Ернесто Че Гевара
Да ставаш с годините по-млад - ето това е истинското изкуство на живота.
Ернст Телман
Всички бяхме изненадани колко гладко протече, спрямо очакваното. На израелското общество отне време, 10 години, да узрее за подобен ход.
Ицхак Рабин
Дните са така дълги, а годините така кратки.
Алфонс Доде
Възрастта се определя от личният ръст, а не от преживяните години.
Кейт Бланшет
За да се удивите е достатъчна една минута. За да направите удивителни неща, са нужни много години.
Клод Адриан Хелвеций
Предишна
1
...
17
18
(Текуща)
19
...
82
Следваща