Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 17
Ако съм принуден да избирам между затвора и Белия дом за четири години, аз ще посоча затвора, благодаря ви.
Уилям Шърман
Бях влюбен в една и съща жена четиридесет и една години. Ако съпругата ми разбере, ще ме убие.
Хени Янгмен
Всичко, което може да ви накара да се смеете след 30 години, не е загуба на време. И си мисля, че това е нещо много близко до безсмъртието.
Стивън Кинг
Функцията на гения се свежда до създаването на мисли, които след 20 години ще станат достояние и на кретените.
Луи Арагон
През тийнейджърските си години се бунтувах срещу мисленето на хората в Исландия, че чужденците са зли и че ако не носиш вълнена шапка и не ядеш овце, предаваш националното си наследство.
Бьорк
Недостигът на години не налага липса на мъдрост.
Джеймс Клавел
Хората под и над 70 години са ненадеждни, защото не са котки.
Леонора Карингтън
Годините отнасят всичко, дори спомена.
Вергилий
Толкова силен е навикът в крехките години.
Вергилий
Жените имат страст към математиката. Те разделят възрастта си наполовина, удвояват цената на дрехите си и винаги добавят поне пет години към възрастта на най-добрия си приятел.
Марсел Ашар
След двадесет години брак аз, мисля, че започнах да разбирам какво иска жената. Любовта за жените е това което е между диалог и шоколад. А за мъжете е това което е между секс и пиене.
Мел Гибсън
С течение на годините религията ми се променя и духовността ми се развива.
Мохамед Али
Всички разбраха: човек вече не може да живее така, както са живели последните 80 години. И започнаха да живеят още по-зле.
Никита Богословски
Даже лошите артисти след 80 години ги наричат "живи легенди".
Никита Богословски
Между двайсет и двадесет години животът е като размяна, при която човек купува акции, не с пари, а с действия. Повечето хора не купуват нищо.
Андре Малро
Хората си мислят, тъй като сме млади, не сме сложни, но това не е вярно. Ние се занимаваме с живота и любовта и разбитите сърца по същия начин, по който една жена може да стане с няколко години по-стара.
Риана
Чувствам, че модата има нужда от мен още много, много години.
Роберто Кавали
Мисля, че е важно да сте имали поне няколко години неизвестност, където хората се отнасят с вас като с всички останали.
Робърт Де Ниро
По-добре една къща да бъде прекалено малка един ден, отколкото твърде голяма през цялата година след това.
Томас Фулър
На човек са му нужни две години, за да се научи да говори, и петдесет, да се научи да мълчи.
Ърнест Хемингуей
OS / 2 е изключително важен софтуер. През следващите 10 години милиони програмисти и потребители ще го използват.
Бил Гейтс
Спрете да се държите така, както че имате 500 години да живеете.
Бил Гейтс
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
82
Следваща