Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 15
Но е възможно в следващите дни тези години, през които сме преживели, евентуално да се мисли просто като период на смущения и регресия.
Карл Ялмар Брантинг
В семейството ни имаше голямо напрежение, защото баща ми не искаше да има нищо общо с мен. Той беше щастлив да види брат ми и сестра ми, но не и мен. Не знам защо. Може би беше срам. Не знам. Но той никога не е искал да има нещо общо с мен. Това отхвърляне беше ужасно болезнено и продължи с години.
Карол Вордерман
Без общности нито едно бебе няма да бъде достатъчно социализирано ... и това се случва през първите четири или пет години от живота. ... Първите две години са важни. ... от жизненоважно значение. То трябва да бъде обичан, преди всичко с него трябва да се говори.
Карол Куигли
Икономическите и технологични постижения на индустриализацията през този период бяха фундаментално погрешни. ... базирано на ограбването на природния капитал на земното кълбо, създаден в продължение на милиони години: ограбването на почвите и тяхното плодородие; ограбването на човешките общности, независимо дали са били наши или чужди.
Карол Куигли
Години наред ядях едни и същи храни всеки ден, по абсолютно един и същи начин, в абсолютно едно и също време.
Каролин Нап
Благословена съм от това, че имам хора, които ме държат приземена. Това са моята майка, моите сестри, които се отнасят към мен, като 10 години назад, или моят екип, който винаги ми дава съвети по различни въпроси. Те държат на мен в реалният живот, затова и не се увличам.
Катрина Каиф
Първите шест години от кариерата си получих повече коментари за теглото си, отколкото за пеенето. Така че мисля, че станах толкова самосъзнателен, че започнах да работя по-усилено върху него.
Кени Роджърс
Има някои признаци, че Северна Корея се променя напоследък. Продължават успешните преговори за провеждане на военен разговор с Пхенян, който е спрян от седем години.
Ким Де Чун
Успехът не е гарантиран, но Америка е решителна: това е най-добрият шанс за мир, който вероятно ще видим за няколко години напред - и ние действаме, за да помогнем на израелците и палестинците да се възползват от този шанс.
Кондолиза Райс
Ние футболистите понякога правим грешки. Най-важното е да се изправите от коленете си и да продължите напред, да се поучите от собствените си грешки и да оправите всичко през следващата година.
Кристиано Роналдо
Вярвам, че можете, като вземете някои прости и евтини мерки, да удължите живота си и годините на благополучие. Най-важната ми препоръка е да приемате витамини всеки ден в оптимални количества, за да допълвате витамините, които получавате във вашата храна.
Лайнъс Полинг
В реални катастрофически ситуации меланхолиците се държат по-рационално и спокойни, от хората, не склонни към депресия. Просто защото, всичко им е познато, живеейки така всеки ден. Краят на света преди всичко е състояние на съзнанието. Аз, например, изпитвам чувство на безпокойство и непонятна тревога пет години.
Ларс фон Триер
На 17 години, когато за първи път видях мъртво тяло, замръзнах. Към 31 това беше естествено явление за мен и никоя група хора не бива да живее така.
Лейма Гбоуи
Не съм произлязъл от академичен произход. Баща ми беше умен човек, но имаше образование в пети клас. Той и всичките му приятели бяха водопроводчици. Всички те са родени около 1905 г. в голяма бедност в Ню Йорк и е трябвало да отидат на работа, когато са били на 12 или 13 години.
Ленард Съскинд
Елегантността изисква броят на дефиниращите уравнения да е малък. Пет е по-добре от десет, а едно е по-добре от пет. В този смисъл може шеговито да се каже, че теорията на струните е най-доброто олицетворение на елегантността. С всичките години, през които е изучавана теорията на струните, никой не е намерил дори едно дефиниращо уравнение! Броят в момента е нула. Ние не знаем нито какви са основните уравнения на теорията, нито дори дали тя има такива.
Ленард Съскинд
Европейците завинаги са рожба на Макиавели, хванати в капан в историческо влакче, което може да ни донесе Френската революция, която събаря монархията, а след това няколко години по-късно Наполеон Бонапарт като император.
Лорета Наполеони
Не знам какво правя през следващите пет минути, а тя е разбрала следващите десет години. Ще се притеснявам да не изляза жив от девети клас. Тогава ще помисля за кариера.
Лори Халсе Андерсен
Има много причини да има по-висока инфлация през 70-те години. Но това е сложна история, която се занимава с много повече от данъчните политики.
Лорънс Клайн
Няма значение на колко години сте, но ако имате дарбата и разбирате нещо, трябва да бъдете изслушани.
Майкъл Джексън
Ако се замислите на колко години бихте били, ако не знаехте точната си възраст?
Майкъл Джексън
Есента - последната, най-прекрасна усмивка за годината.
Уилям Кълън Брайънт
И така, къде ще се проведе тази година кинофестивалът в Кан?
Кристина Агилера
Предишна
1
...
14
15
(Текуща)
16
...
82
Следваща