Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 13
Франц Кламер беше моят голям идол в младите ми години.
Херман Майер
Вече е ясно, след двадесет години социализъм в Русия, че ако не предоставите на обществото си нова религия, то постепенно ще се върне към старата.
Хърбърт Рийд
Аз просто обичам да се правя на глупак. Аз си изкарвах прехраната на детски партита в течение на около три години.
Хю Джакман
Прекарах последните 50-ина години, като се потопих в световните религии, и си написах домашното. Отидох във всяка от осемте велики религии в света и потърсих най-дълбоките учени, които успях да намеря, и се научих за тях и всъщност практикувах всяка вяра.
Хюстън Смит
Израснах в среда, вдъхновена от бизнеса, и през годините започнах и управлявах няколко бизнеса и филантропски организации. Разбирайки как работят големите корпорации, като имам практически опит и опит в борда, прилагам това знание в полза на всичко, което правя.
Шари Арисон
Смисълът в живота не може да бъде сведен до опростени девизи. След известен брой години ще бъда мъртъв; някои спомени за времето ми тук на Земята може да се забавят, но няма да съм наоколо, за да го насладя.
Шон Карол
Мисля, че всички ние винаги сме на пет години в присъствието и отсъствието на нашите родители.
Шърман Алекси
Когато някой, без значение на колко години е, загуби родител, мисля, че боли същото, както ако си само на пет години, разбираш ли? Мисля, че всички ние винаги сме на пет години в присъствието и отсъствието на нашите родители.
Шърман Алекси
Четири години на световна война, с цената на човешките страдания, които нашите умове са милостиво твърде ограничени, за да си представим, доведоха до съвсем ясното осъзнаване, че международната анархия трябва да бъде изоставена, ако цивилизацията трябва да оцелее.
Артър Хендерсън
Годините на икономическата депресия бяха години на политическа реакция и затова икономическата криза породи световна мирна криза.
Артър Хендерсън
Имахме четири години световна война, която народите издържаха само защото им беше казано, че техните страдания ще освободят човечеството завинаги от бича на войната.
Артър Хендерсън
Ако ме поставите начело на бюджета за медицински изследвания, щях да анулирам всички първични изследвания, да отменя всички нови изпитвания само за една година и да похарча парите изключително, за да се уверим, че използваме възможно най-добре клиничните доказателства, които вече имаме.
Бен Голдейкър
Родителите ми бяха деца по време на Голямата депресия от 30-те години и това ги беляза. Особено баща ми, който видя бедност в своя квартал Бруклин, Ню Йорк; възрастни, застанали в така наречените "линии за хляб", деца, просещи по улиците.
Бил О'Райли
Бях на 45 години, когато реших да се науча как да сърфирам.
Брайън Грейзър
Науката е най-великата от всички приключенски истории, тази, която се разгръща хиляди години, докато се стремим да разберем себе си и заобикалящата ни среда.
Брайън Грийн
Историята понякога възпроизвежда на дълги години същите комбинации от обстоятелства, които генерират големи постижения. Но нищо никога не се повтаря по абсолютно същия начин.
Валерио Масимо Манфреди
Навлизайки в 20-те си години, аз бях несигурна, опитвайки се да разбера каква е връзката ми с актьорството.
Габи Хофман
Първите ми преживявания в академичното приятелство ме накараха да се усмихна след години, когато се обърнах към тях. Но кръгът ми от познати постепенно се бе разраснал толкова много, че от него само естествено трябваше да изникнат нови приятелства.
Георг Брандес
През последните няколко години водих понякога тежка битка за германската външна политика.
Густав Щреземан
Най-добрите оценки са, че са необходими минимум петдесет хиляди години, за да се появи адаптация в човешкия геном. Това се нарича еволюционно изоставане... Нашите предци ловци-събирачи са имали съвсем различен начин на живот...
Даниел Левитин
За няколкостотин години постигнахте в Америка това, което отне хиляди години, за да се постигнете в Европа.
Дейвид Маккалъм
Повечето хора биха се отказали, когато бяха изправени пред цялата критика, която съм получавал през годините.
Албърт Елис
Предишна
1
...
12
13
(Текуща)
14
...
82
Следваща