Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Година" - страница 11
Фактът е, че преди 40 години, освен ако не сте закупили записа, не можете да чуете музиката. Това беше толкова тясна писта в сравнение с днешната.
Ник Мейсън
Години наред никога не съм се замислял как съм станал писател от мястото, откъдето съм дошъл.
Ник Тошес
Всяка година спомените, които имам за баща ми, стават все по-бледи, неясни и далечни. някога те бяха живи и истински, после станаха като снимки, а сега са по-скоро като снимки на снимки.
Никол Краус
Изграждането на солидна основа в ранните години от живота на детето не само ще му помогне да достигне пълния си потенциал, но също така ще доведе до по-добри общества като цяло.
Новак Джокович
Е, чувствам, че нося отговорността да представлявам страната си, където и да съм, и тази отговорност дойде с успеха, който имах през последните няколко години, не само аз, но и цялата група тенисисти, която идва от Сърбия. А спортистите като цяло в този момент са най-големите посланици, които страната ни има.
Новак Джокович
Аз съм само един член на огромен екип, съставен от много организации, служители, хиляди учени и милиони земеделски стопани - предимно дребни и смирени - които дълги години водят тиха борба, като често губят война на фронта за производство на храни.
Норман Борлауг
Знаех, че ако пиша нова книга на всеки шест месеца или всяка година, ако продължа да чета страхотни книги, в крайна сметка ще напиша нещо, достойно за публикуване. Разбрах, че може да съм на четиридесет, петдесет или дори на шестдесет, но бях уверен, че това ще се случи.
Огастин Бъроуз
Хвърлянето на неща ме ужаси. Страдах от изключителна, парализираща тревожност, когато ставаше дума за нещо отдалечено атлетично. Дори не бих бягал да хвана училищния автобус, защото знаех, че ще пътувам и след това ще ме дразнят цяла година.
Огастин Бъроуз
На моите години видях, че хората трябва да са свои собствени богове и да правят собствено добро състояние. Лошото ще дойде или няма да дойде така или иначе.
Октавия Е. Бътлър
За да бъдете диетолог във Франция, трябва да сте лекар, седем години проучвания и след това още три години в областта на храненето.
Пиер Дюкан
Повечето лидерски стратегии са обречени на провал от самото начало. Както хората отбелязват от години, по-голямата част от стратегическите инициативи, които се движат отгоре, са незначително ефективни - в най-добрия случай.
Питър Сендж
Двадесети век беше като промяна на стойност двадесет години при днешните темпове на промяна.
Рей Кързуайл
По време на почивката си прекарах две години, без да слушам песните си.
Рики Мартин
Със сигурност смятам, че след 10-20 години, по-голямата част от ветеринарните лекари ще са жени.
Ричард Адамс
Често си задавайте въпроса "А ще бъде ли това важно след година?"
Ричард Карлсън
Какъв човек ще станеш след пет години, определяйки два основни фактора: хората с които общуваш, и книгите, които четеш.
Робин Шарма
Когато мъжът навърши 35 години, той вече знае, че образите на точния мъж, коравия мъж, истинския мъж, които е получил в гимназията, не работят в живота.
Робърт Блай
Но във всеки случай се справях зле с тестовете и така през първите три години в училище имах учители, които смятаха, че съм глупав и когато хората мислят, че си глупав, те имат ниски очаквания за теб.
Робърт Дж. Стърнбърг
Склонен съм да деля детството си на тъмнина и светлина, а първите седем години със сигурност бяха тъмнината.
Робърт Карлайл
Нека се посветим на това, което гърците писаха преди толкова години: да укротим дивото в човека и да направим нежен живота на този свят.
Робърт Кенеди
Първите двадесет години - най-дългата половина от живота.
Робърт Сауди
През 1890 г. почти всички умират на работа и ако са живели достатъчно дълго, за да не умрат от работата, средната възраст за пенсиониране е била 85 години.
Робърт Фогел
Предишна
1
...
10
11
(Текуща)
12
...
82
Следваща