Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 9
Миналото бие в мен като второ сърце.
Джон Банвил
Музикантите искат да бъдат силен глас за толкова много тихи сърца.
Били Джоел
Като любяща майка, аз си задавах въпроса: "Как мога да обичам още едно дете така силно, като първото вече е заело цялото ми сърце?". Когато Джак се роди, аз просто разбрах, че моето сърце е станало по-голямо.
Ванеса Паради
Цивилизацията не е на улиците, цивилизацията е в сърцето.
Василий Розанов
Когато разума и сърцето работят заедно, разумът служи на съзнанието, а не на себе си.
Дейвид Айк
Каквато е мисълта на човек в сърцето, такъв е и той.
Джеймс Алън
Понякога черепите са дебели. Понякога сърцата са свободни. Понякога думите не работят.
Джеймс Фрей
Помислете, че като принцип на любовта е основният принцип в сърцето на истински християнин, така че трудът на любовта е основна работа на християнския живот.
Джонатан Едуардс
Насладете се на мечтите си; наслаждавайте се на вашите принципи и пренасяйте най-чистите си чувства в сърцето на един скъп любовник.
Джото
Япония е единствената държава в света, която е претърпяла разрушенията на атомните бомбардировки. Това преживяване остави незаличим отпечатък в сърцата на нашия народ, като ги направи страстно решени да се откажат от всички войни.
Ейсаку Сато
Никой не е истински грамотен, който не може да прочете собственото си сърце.
Ерик Хофер
Запомнете, сърцата ни са едно. Дори когато сме във война помежду си, сърцата ни винаги бият в унисон.
Йоко Оно
Те бяха влюбени, отчаяно влюбени, но Вселената не се грижеше за превратностите на човешкото сърце.
Алистър Рейнолдс
Думите за сърцето са по-надеждни, отколкото небето за очите.
Константин Кинчев
Не е важно, колко хора ми дават съвет. Аз ще направя това, което моето сърце ми казва.
Лана Дел Рей
Сърцето на Чан познаваше само алчността, но в него имаше достатъчно интелигентност, за да се чуди пред човек, който можеше да види цялата безполезност на живота и все още да се превъзнася в притежанието му.
Лин Картър
Поезията е вечен графит, написан в сърцето на всеки.
Лорънс Ферлингети
Сърцето няма бръчки.
Мадам дьо Севинье
В моята душа, в моето сърце аз съм Питър Пан!
Майкъл Джексън
Музиката обединява хората. Тя ни позволява да изпитаме едни и същи чувства. Хората навсякъде са еднакви по сърце и дух. Няма значение на какъв език говорим, какъв цвят на кожата имаме, каква е нашата политика или изразът на нашата любов и вяра, музиката го доказва: Ние сме еднакви!
Джон Денвър
Може би идваме на този свят, за да търсим любовта, за да я намерим и после да я изгубим, и после отново и отново все същото. С всяка нова любов се раждаме повторно и с всяка любов, която приключва, в сърцата ни се отваря рана. Аз съм покрита с горди белези.
Исабел Алиенде
Не се безпокой за сърцето си - то ще издържи толкова, колкото трае животът ти.
Уилям Клод Фийлдс
Предишна
1
...
8
9
(Текуща)
10
...
83
Следваща