Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 68
Бог обитава не в домове, построени от човека, а в нашите сърца.
Каролин Браун
Ако видим тъжен дъжд, това не означава, че дъждът е тъжен, но означава, че го виждаме. Това е лесно отхвърлен вид проекция. Но това, което се мъча да кажа, е, че ние поемаме този дъжд през собствените си сърца, емоции, сетива и кожа и всички тези филтри оказват влияние.
Карън Джой Фаулър
Искрените стремежи трябва да идват от сърце.
Карън Молине
В природата не съществува лекарство, което би могло да излекува неговото разбито сърце.
Кас Морган
Мисля, че дъгата на историята е дълга и се огъва към справедливостта. И мисля, че това е посланието на Междузвездни войни. Знаете, тъмната страна е в човешкото сърце. А хаосът е много тревожен за отделен човек или за култура, което може да ви доведе до авторитарни лидери. Но дъгата на историята е от дясната страна. Вярвам в това.
Кас Сънстейн
Всяко сърце има своя мелодия.
Касандра Клеър
Само защото дойде от сърцето не го направи добро.
Алистър Рейнолдс
Никой не трябва да преминава през живота само с половин сърце.
Катрин Алрид
В момента бих дал всички стафиди от кисело мляко на целия свят за сърце, направено от лед.
Катрин Апългейт
Книгата е врата, нали знаете. Винаги е било и винаги ще бъде. Книгата е врата към друга стая, към друго сърце, към друг свят.
Катрин Валенте
Но сърцето й беше толкова студено, че можеше да държи лед в устата си и никога няма да се стопи.
Катрин Валенте
... в тази игра, която се нарича живот, пешките са сърце.
Катрин Невил
След цялото това време, с целия медицински напредък, който направихме, човешкото тяло все още е неразгадаема мистерия за нас. Сърцето най-вече.
Кевин Куан
Усмивката е изразяване на вътрешната красота и женственост. Тя трябва да идва от душата, да излъчва топлота и да сгрява сърцето, на този на когото ти се усмихваш, а не да напомня усмивка на скелет.
Кейти Макалистър
Колко чувства може да побере едно сърце?... Безкрайно, помисли си Луна. Начинът, по който вселената е безкрайна. Това е светло и тъмно и безкрайно движение; това е пространство и време, и пространство в пространството, и време във времето. И тя знаеше: няма граници за това, което сърцето може да носи.
Кели Барнхил
Аз правя отворени окончания нарочно. Очаквам много от читателите си. Искам да вършат голяма част от работата, защото вярвам, че историята е построена от читателя, а не от писателя. Харесва ми да имам отворен край на самостоятелна фантазия, защото позволява продължаваща история да бъде написана в сърцата на читателите.
Кели Барнхил
Но островът все още беше покрит в онзи синьо-черен момент преди тъмно, който се чувстваше на равни части като тиха въздишка и разтуптяно сърце.
Кели Естес
В крайна сметка не можеш да бъдеш истински щастлив, ако никога не си познавал болката. Не можете да почувствате истинска радост, ако никога не сте изпитвали разбито сърце. Не можеш да знаеш какво е да си пълен, освен ако не си бил празен.
Кели Кътроун
Моята фантастика заема всъщност сърцето на американската култура: този вечен въпрос и борба за това какво означава да си американец.
Кен Лиу
Ако аз видя сълзи в очите на животно, това винаги смекчава моето сърце.
Кенет Греъм
Пиша с една единствена цел: да победим непробиваемото невежество на черните сърца. Моите стихове са актове на насилие против злото, което убива всички нас.
Кенет Рексрот
Тя не можеше да избяга от него. Тя бягаше от собственото си сърце.
Керелин Спаркс
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
83
Следваща