Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 63
И купчина от сто книги няма да бъде толкова ценна, колкото тази, която е създадена от сърцето.
Джошуа Фоер
Когато обичате, не трябва да казвате "Бог е в сърцето ми", а по-скоро, "Аз съм в сърцето на Бог."
Джубран Халил Джубран
Откъснете гордостта от човек и може да прокарате нож през сърцето му.
Джули Гаруд
Мъжете са такива противоречиви създания. Техният ум и сърце никога не са съгласни помежду си. И жените знаят това достатъчно добре, но действията им обикновено идват от ума и сърцето.
Джули Потингър
В сърцето си никога не съм бил герой. Обаче понякога научаваме за себе си това, което никога не сме знаели.
Джъстин Кронин
За да оцелеят, слабите трябва да се хранят със сърцата на силните.
Ди Браун
Не бягайте с краката си, бягайте със сърцето си.
Дийн Карнасис
Докато сърцето ми е в него, ще продължа. Ако страстта е там, защо да спрете?
Дийн Карнасис
Сърцето ми принадлежи на детайлите. Всъщност винаги съм ги намирал за по-важни от общата картина. Нищо не работи без подробности. Те са всичко, основата на качеството.
Дитер Рамс
Какво означава да пишеш? Това е много древен и неясен, но ревниво пазен обичай да се намери убежище за смисъл в тайната на сърцето. Който му служи, той цялостно се самоунищожава.
Доминик Бона
Кой трябваше да знае какво се случва в сърцето на човек? Мъдра жена спазвала собствения си съвет.
Дона Крос
Моля, спри. Не ме приемай в своята увереност, не ме приемай в сърцето си, защото моето собствено не може да го понесе.
Дона Русо Морин
Розмари, в сърцето си брат ти е любовник. Проницателният бизнесмен, авантюристът, дендито са само костюми, които любовникът носи.
Доналд Макейг
Само защото не намерих никого, на който да дам сърцето си, не означава, че не знам как да го направя правилно, когато го направя.
Донна Хатч
Но тя видя вътре в сърцето му, вдъхна живот и го изпълни със светлина и приемане.
Донна Хатч
Как могат да помогнат благите намерения или прекрасните истории, ако ударите на сърцето рушат стени.
Драго Янчар
Докато умът и егото контролират посоката на създаване, във външния свят винаги ще има проблеми, защото егото мисли само за себе си и живее в двойственост. Но когато сърцето е под контрол, всичко се връща в равновесие, защото сърцето чувства и знае само единството на живота.
Друнвало Мелхизедек
Когато сте в сърцето си, не е нужно да правите нищо, за да донесете промяна... Това ще се случи автоматично и с благодат.
Друнвало Мелхизедек
Не става въпрос за това, което правиш, а за това да бъдеш. Става дума за състояние на съзнание или състояние на осъзнатост, че сте там, където живеете в сърцето си и всичко започва да се променя, без всъщност да правите нищо.
Друнвало Мелхизедек
Умът твори с мисли и логика, но вижда със светлина. Сърцето твори с емоциите и чувствата и мечтае, но вижда с тъмнина.
Друнвало Мелхизедек
Моите учители казват, че това е един от най-големите ни уроци, които трябва да запомним, ако някога ще се измъкнем от този проблем, в който се намираме, не само с войната, но социално и екологично и всичко, което се унищожава. Трябва да започнем да живеем и да творим в сърцата си, вместо да живеем и да творим от ума си.
Друнвало Мелхизедек
За да се постигне мир, е необходимо да се постигне признание в сърцата и умовете на хората.
Дрю Карпишин
Предишна
1
...
62
63
(Текуща)
64
...
83
Следваща