Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 62
Искам жената с мен, която поддържа сърцето ми да бие.
Джоди Елън Малпас
Съхрани в сърцето си светлина и надежда. Но бъди готова за най-лошото.
Джойс Каръл Оутс
Ако имате вашето здраве и способността да правите това, което обичате да правите, тогава мисля, че всички сме благословени и затова поддържането на леко сърце е наистина важно.
Джон Асараф
Когато се молим със сърцето и душата си, мисля, че сме изслушани.
Джон Асараф
... законът не убива греха, не очиства сърцето от него, а разкрива, повдига и показва тези грехове, които са може би невидими или отдавна забравени, точно така те съживяват и получават сила в сърцето на човека.
Джон Бъниан
Това е желанието на сърцето ми и позволявам тези промени да се случат в живота ми.
Джон Гейбриъл
Каквото наистина искате да направите, но се страхувате да направите - НАПРАВЕТЕ ГО. Рискувайте - следвайте сърцето си. Важно е да слушате посланията от сърцето си. Тези послания са желанието на вашата душа. Те ви съобщават какво трябва да правите във всеки един момент от живота си. Ако не следвате тези съобщения, неизбежно ще се отклоните от пътя на живота си.
Джон Гейбриъл
За кучето е без значение, дали си беден или богат, образован или неграмотен, умен или бавно загряващ човек. Отдай му сърцето си, и то ще ти отговори със същото.
Джон Гроган
Понякога в жизненият си път се среща такова куче, което действително се установява в сърцето си, и е невъзможно да го забравиш.
Джон Гроган
Благодарността е ключът, който отваря вратата на сърцето ви, който позволява на неизползвания и вдъхновяващ потенциал на любовта да излъчи и да изчисти съзнанието ви от всякакви замъгляващи несигурности, които могат да ви попречат да живеете най-невероятния и необикновен живот и мечта. Когато сте благодарни за това, което имате, получавате повече, за които да сте благодарни. Вашият живот е изпълнен до степента на вашата благодарност.
Джон Демартини
Когато следвате мечтата в сърцето си, вие сте енергични, вдъхновени и мотивирани.
Джон Демартини
Дайте си разрешение да направите нещо необикновено и невероятно на планетата Земя. Признайте, че имате и можете да направите каквото е необходимо. Не бихте получили истинска и вдъхновяваща мечта без потенциала да я изпълните. Вслушайте се в мъдростта на сърцето си и след това използвайте здравия разум на ума си, за да планирате и планирате живота, който наистина желаете и заслужавате.
Джон Демартини
Любовта, в края на краищата, е наистина егоистична. Тя кара честните хора да искат това, за което те нямат право. Огражда останалата част на света, изтрива времето, прочиства ума. Кара да живееш въпреки неизбежното. Да желаеш разум и тяло на друг; кара ви да се чувствате достойни да притежавате сърцето на друг и да освободите в него място за себе си.
Александра Бракен
Мечтите са животно-растение тичащо в сърцето и разцъфващо в главата...
Александър Бестужев
Истината в живота се качва до нивото на сърцето, а то се носи високо.
Александър Довженко
Ако мъжът не разбира истински женското сърце, то жената не разбира мъжката чест.
Александър Дюма — баща
Мислите в човешкото сърце - дълбоките води.
Александър Куприн
Лъч на красотата в миг на око Отблъсква облаците от сърцето.
Джон Кийтс
Да имаш хладна глава е също толкова необходимо, колкото и горещо сърце.
Джон Лъбък
Подозренията никога не нарастват постепенно: те ни връхлитат внезапно и ни запалват все по-силно с всеки удар на сърцето.
Джордж Макдоналд Фрейзър
Ако дестинацията беше разбито сърце, поне тя винаги би имала спомен от пътуването.
Джорджия Боковън
Странно, но ако човек влезе в душата ви, вие продължавате да се притеснявате за него, дори и да сте се разделили. Сигурен съм, че частица любов към него винаги ще живее в сърцето ми.
Джоузи Силвър
Предишна
1
...
61
62
(Текуща)
63
...
83
Следваща