Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 60
Истинската любов и молитвата се научават в часа, когато любовта става невъзможна и сърцето се е превърнало в камък.
Джак Корнфийлд
Ако сме ангажирани в действия, които причиняват болка и конфликт на нас самите и на другите, невъзможно е умът да се успокои, да се събере и да се фокусира в медитация; невъзможно е сърцето да се отвори.
Джак Корнфийлд
Забележете, когато сте отворени, как другите отпускат собствената си защита. Позволете си да бъдете любопитни, любящи и загрижени. Научете се да виждате по нови начини. Никога не е късно да отворите сърцето и ума си.
Джак Корнфийлд
Във всички практики и традиции на свободата ние откриваме, че задачата на сърцето е съвсем проста. Животът ни предлага точно това, което предлага, а нашата задача е да му се поклоним, да го посрещнем с разбиране и състрадание.
Джак Корнфийлд
Сърцето на автор на песни е чисто, когато имат желанието да продължават да ровят по-дълбоко в музиката. И неизменно, когато ровите по-дълбоко, това винаги ви отвежда в миналото.
Джак Уайт
Винила оцеля, успяхме да не го убием. Знаейки, че сте участвали в тази битка... Не можете да си представите щастието, което тя носи. Всеки път, когато виждам дете, което излиза от магазина с винилова плоча под мишниците, сърцето ми бие по-бързо. Музиката трябва да бъде само това. Силна емоция.
Джак Уайт
Винаги съм си представял, че музиката е в капан в моя кларинет, а не в капан в мен. Но какво, ако музиката е тази, която избягва, когато сърцето се счупи?
Джанди Нелсън
Но какво, ако музиката е тази, която избягва, когато сърцето се разбие?
Джанди Нелсън
Животът е странна бъркотия ... никога няма една истина, а само куп истории, които се случват наведнъж, в главите ни, в сърцата ни, всички пречат един на друг. Всичко това е красива катастрофална бъркотия.
Джанди Нелсън
Този път те ще намерят пътя към любовта и към приемането. Този път тя щеше да разбере и да разбере тайните на сърцето му, както и собствените си.
Джанел Тейлър
Но парцел от заградена пръст не прави сърцето на владетел или определя благородството на един народ!
Джани Вурц
Като автор редовно получавам пари, за да разбивам собственото си сърце.
Джейми Форд
Следвайте сърцето си и бъдете верни на себе си. Никога не живейте живота на друг. Трябва да създадете свой собствен път.
Джеймс Ван Прааг
Последният удар на сърцето за християнина не е мистериозното приключване за безсмислено съществуване. Това е по-скоро великото начало на живот, който никога няма да свърши.
Джеймз Добсън
Престъпленията от омраза се различават от другите престъпления. Те удрят в сърцето на нечия идентичност - поразяват нашето чувство за себе си, чувството ни за принадлежност. Крайният резултат е загуба - загуба на доверие, загуба на достойнство и в най-лошия случай загуба на живот.
Джеймс Коми
Публичната корупция е основният криминален приоритет на ФБР. Заплахата - която включва корупция на местни, държавни и федерално избрани, назначени или сключени по договор длъжностни лица - удря в сърцето на правителството, подкопавайки общественото доверие и подкопавайки силата на нашата демокрация.
Джеймс Коми
Писането е наистина важно в книги, които ме засягат. Четох за писането. Историята обикновено ме интересува по-малко. Думите разбиват сърцето ти.
Джеймс Солтър
Имам студен ум и топло сърце, докато повечето хора имат студени, размирни сърца и топли, мъгливи умове, които грешат за искрени чувства.
Джеймс Типтри-младши
В прегръдката има емоция, има уважение и форма на любов. Емоция, която идва от честността, уважението, което идва от предизвикателството, и формата на любовта, която съществува между хората, чиито умове са се докоснали, чиито сърца са докоснали, чиито души са се докоснали. Умовете ни се докоснаха. Сърцата ни се докоснаха. Душите ни се докоснаха. Разделяме се.
Джеймс Фрей
...ако можете да приемете истината и да живеете с нея, сърцето ви ще бъде спокойно.
Джеймс Фрей
Светлина струеше през един от прозорците и по лицето й и през живота си не съм виждал нищо или някой толкова красив. Ако сърцето ми беше спряло в този момент, щях да падна щастлив и да падна сит и щях да видя в живота всичко, което исках да видя и всичко, което трябваше да видя. Есен. Оставете ме да падна.
Джеймс Фрей
Казвам си, ако вярваш дълбоко в сърцето си, трябва да се противопоставиш и ако си готов да платиш за непокорството си, винаги трябва да го правиш, въпреки че болката може да е голяма. Твърде много пъти в живота си не го правим, а плащаме още повече...
Джеймс Фрей
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
83
Следваща