Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 58
Практиката за движение кара всичките ви творчески сокове да текат. Това не просто освобождава тялото ви, но отваря сърцето ви и изпразва ума ви.
Габриела Рот
Мъртвите не напускат живота на онези, които ги обичат, мъртвите просто не остаряват, оставайки в сърцето на живите, докато си тръгват.
Гавриил Троеполски
Когато сърцето ни е разбито, това, което определя състраданието на другите, не е колко емоционална болка всъщност изпитваме, а как.
Гай Уинч
Бързането наоколо, надявайки се да намерите душевно спокойствие навсякъде, освен в себе си, е все едно да търсите сърцето си в тялото на някой друг!
Гай Финли
Сърцето в мир е собствена награда, която не се нуждае от нищо извън себе си, за да бъде напълно доволна.
Гай Финли
Пускането в сърцето е акт на съгласие с Живота.
Гай Финли
Нищо не грее по-ярко от сърцето, събудено до невидимата светлина на любовта, която живее в него.
Гай Финли
Ако само знаехме колко пъти на пръв поглед нашенският ни умен коментар се вряза направо в сърцето на човека, с когото току-що разговаряхме, именно ние бихме кървили.
Гай Финли
Да видим дали мога да пиша за нещо различно от сърцето ми.
Гари Щейнгарт
Най-доброто средство за спокойствие на сърцето е работата на ума.
Гастон дьо Левис
Ако вярваме в прераждането на нашата цивилизация... тогава очевидно този ренесанс трябва да започне в покоите на собствените ни сърца... Не можем да чакаме промяната на обществото или обновяването на нашите институции. Ние като личности трябва да поемем отговорност за собствената си лична трансформация.
Георг Фойерщайн
Аз искам само това от вас. Няма да ви кажа, ако изпуснете пас или пропуснете глава, която ни коства гол, стига да знам, че давате 100 процента. Бих могъл да ти простя всяка грешка, но няма да ти простя, ако не предадеш сърцето и душата си на Барселона.
Гийем Балаге
Най-високият комплимент, който може да се даде на писател, не е да се каже, че човек се съгласява с цялото си сърце с неговите наблюдения, а че е провокирал - наистина, принуден - труден размисъл за последващи въпроси и вътрешно поставяне под съмнение на собствените предположения, често без бързо или ясно разрешаване.
Глен Грийнуолд
Колкото повече страх конфронтационният активизъм може да вложи в сърцето на политическата класа, толкова по-добре.
Глен Грийнуолд
Слушай своето сърце, даже ако си мислиш, че то говори ужасни глупости.
Глен Клоуз
Тъй като все повече и повече дами на сърцето ми станаха дами на моето въображение...
Глен Кук
Това, което се случва в сърцето, просто се случва. Но понякога истинската любов ни призовава към по-високо задължение. Трябва да правим това, което е правилно, и не винаги е това, което желаем.
Глен Мийд
Сърцето ми започна да бие, сякаш има вегетариански стомах под него, смилайки пържено прасенце с литър ракия.
Горан Войнович
Казваш, че имаш сърце и го казваш само защото чувстваш биенето му. Това не е сърце...; това е машина, която, докато се движи, издава шум.
Густаво Адолфо Бекер
Страданието очиства душата и укрепва сърцето. Уединението е добър съветник, той позволява да не обръщаш внимание на маловажни обстоятелства и да се съсредоточаваш на главното; в самотата се раждат велики идеи.
Гюстав Емар
И фактът, че въпреки значително подобрените условия на труд, има нарастване на психичните заболявания, говори преди всичко колко високи са нашите изисквания и колко близо до сърцето си приемаме всякакви неуспехи.
Давид Еберхард
Странното в самотата е, че я чувстваме най-напрегнато, когато сме с хора. Самотата е знанието в сърцето ни, че сме създадени наистина, наистина да се познаваме в най-дълбокия смисъл, но се чувстваме заседнали в повърхностността.
Дана Греш
Предишна
1
...
57
58
(Текуща)
59
...
83
Следваща