Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 55
Малцина могат да разберат колко презрение и съчувствие към човешката раса се крият в сърцето на невинен човек, обречен да умре.
Шарл Нодие
В сърцето си чувствам истината. Каквото и да е останало от мен, обича всичко, което е останало от теб. И когато станем повече, ще те обичам повече. И още. И пак повече. Защото ти си моят избор, единственият ми избор.
Шарлот Макконъхи
Ако искате да постигнете нещо, послушайте сърцето си и ако то не казва нищо, затворете очи и си спомнете родителите си и тогава всичко ще се получи, целите ще бъдат постигнати, целият свят ще бъде ваш.
Шарук Кхан
Ако искате нещо от все сърце, целият свят ще положи усилия да ви помогне да постигнете това.
Шарук Кхан
Вглеждайки се моето сърце, аз изучих сърцата на другите. Видях, че няма човек, който да не пази в него тайни, които са важни да не бъдат разкрити.
Шодерло дьо Лакло
Най-важното не е външността, а това, което се крие в сърцето ви.
Шоко Тендо
Честността е принцип. Обслужването е принцип. Любовта е принцип. Тежката работа е принцип. Уважение, благодарност, умереност, справедливост, почтеност, лоялност и отговорност са принципи. Има още десетки и десетки. Те не са трудни за идентифициране. Точно както компасът винаги сочи истинския север, сърцето ви ще разпознае истинските принципи.
Шон Кови
Гледката на собственото сърце е унизителна; хората не са предназначени да гледат навътре - затова са им давали тела, за да крият душите си.
Шърли Джаксън
Имах много различни мисли и идеи и винаги трябва да се трансформирам, но опитвам определени неща, към които чувствам, че сърцето ми наистина върви, и това беше едно от нещата, които започнах преди няколко месеца.
Щефи Граф
Ако песента удря по струната на сърцето на слушателя, то тя е истинска и права. В противен случай тя е ненужна парадна форма на блудникава мисъл.
Афанасий Фет
Човек, в когото има сърце, става жертва.
Ая Кито
Това, което правим сега с победата, и аз съм съгласна с вас, ако вие го осъдите, а аз осъждам с цялото си сърце тривиалната глупост, да се стремим към мъж, който прави научен пробив, и всичко, което ние като жени - организирани жени - правим е да се тревожи за ризата му?
Аян Хирси Али
Благодаря ти, бабо - не можех да не изразя дълбоката си благодарност в сърцето си.
Аяцуджи Юкито
Празното сърце бие равномерно. Трябва да повишавате нивото на задачите. Нужно е да попаднете в критически условия. И тогава са възможни откритията.
Юрий Норщейн
За да станеш пръв, са нужни необикновени способности, сила на волята и късмет. Обаче ако ти станеш втори, на теб ти е нужно огромно сърце.
Юхан Харстад
Точките или върховете на чакрите, където те се свързват с основния силов ток, се наричат корените или сърцата на чакрите. В тези сърца има уплътнения, които контролират обмена на енергия между слоевете на аурата през тази чакра. Тоест, всяка от седемте чакри има седем слоя, всеки отговарящ на слой от ауричното поле.
Барбара Ан Бренън
По-късно един севернокорейски войник ще си припомни приятел, на когото е била дадена машинка за подстригване на нокти, произведена в Америка, и я показваше на приятелите си. Войникът отряза няколко пирона, възхити се от острите, чисти ръбове и се учуди на механиката на този прост предмет. Тогава той разбра с потъващо сърце: Ако Северна Корея не можеше да направи толкова фина нокторезачка, как може да се конкурира с американските оръжия?
Барбара Демик
Позитивността ни отваря. Първата основна истина за положителните емоции е, че те отварят сърцата и умовете ни, правейки ни по-възприемчиви и по-креативни.
Барбара Фредриксън
Той ме гледаше с такава увереност и доверие, че това практически разби моето сърце.
Бека Фицпатрик
Горещите сърца няма да надмогнат студените умове.
Бен Кейн
Не много отдавна учените измислиха начин да създадат математически конструкции на сърцата на пациентите.
Бенджамин Пърси
Ти трябва да следваш своето сърце. Най-добрите отношения се базират на честност.
Адам Ламбърт
Предишна
1
...
54
55
(Текуща)
56
...
83
Следваща