Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 51
В сърцето на съзнанието е субективността, това чувство да имаш аз, който наблюдава собствения организъм и света около него. Това наистина е сърцето на съзнанието.
Антонио Дамазио
Когато сърцето се затвори, то издава много повече шум от вратата.
Антонио Лобо Антунеш
Законите на сърцето са най-важните от законите, и трябва да се живее именно по тях. За тях нищо не е казано в десетте заповеди, но ще ви кажа, сърцето е сърце, но то не по-малко от очите трябва да бъде отворено, и то широко отворено. Трудно е да се придържаш към определени принципи, когато става въпрос за логиката на сърцето.
Антонио Табуки
За да имате успех, трябва да имате сърцето си в бизнеса си и бизнеса си в сърцето си.
Томас Дж. Уотсън
Всичко е покрито с лед, като сърцето на вдовица.
Томас Кинийли
Когато изучавате история и разглеждате всяка цивилизация, която е израснала и умряла, всички те оставят един остатък: голям спортен колизеум в сърцето на столицата си. Нашата съдба може да бъде различна; но само ако започнем да правим нещата по различен начин.
Томас Фрийдман
Вярвам, че по-важното е вашият ум и вашето сърце. Тези две неща са най-пренебрегваните части на нашите същества.
Тони Колет
И аз знам, че Бог е направил сърцето най-крехкия и издръжлив от всички органи, за да може цял живот на радост и болка да бъде обвит в една смъртна стая.
Тоска Лий
Колко могъщ, колко велик трябва да е Единият, помислих си, за да изпрати небесата да се разклатят и въпреки това да чуе вика на едно-единствено сърце.
Тоска Лий
Сърцето ми се стреми да даде на всички същите права, каквито заслужавам за себе си.
Трейси Морган
Начинът, по който сърцето ми състезаваше, сякаш бях гонено през гората, въпреки че изобщо не се уплаших.
Триша Рейбърн
Е, откровено казано, според мен няма нищо по-болезнено от това да обичаш човек с цялото си сърце и да знаеш, че е безполезен.
Уилям Съмърсет Моъм
Видно е, че човешко сърцето е толкова ненадеждно, колкото и целият изменчив свят.
Уеда Акинари
Светът може да изглежда монохроматичен само за онези, които упорито интерпретират това, което изпитват, през обектива на една собствена културна парадигма. За тези, които имат очите да виждат и сърцето да усеща, това остава богата и сложна топография на духа.
Уейд Дейвис
Достойнството беше първото качество, което трябваше да бъде изоставено, когато сърцето пое управлението на човешките дела.
Уилям Бойд
Който се учи, трябва да страда. И дори в нашия сън болката, която не може да забрави, пада капка по капка върху сърцето, докато в нашето собствено отчаяние, против нашата воля, дойде мъдростта чрез ужасните Божии благодати.
Уилям Кент Крюгер
Всичко, което е направено за използване, носим завинаги. Повечето от нас правят всичко възможно да държат на доброто и да забравят останалото. Но някъде в свода на сърцата ни, на място, където мозъкът ни не може или не иска да се докосне, най-лошото се съхранява и единственият сигурен ключ за това е в мечтите ни.
Уилям Кент Крюгер
Нужни са силни сърца и полезни ръце и за щастие ги имаме във всяка част на любимата ни страна.
Уилям Маккинли
Нека Бог ми позволи да имам едно око и просто сърце, желаейки да угодя на Бог, да правя добро на ближните си и да засвидетелствам благодарността си към моя прелестен Изкупител.
Уилям Уилбърфорс
Африка, твоите страдания бяха темата, която завладя и ангажира сърцето ми.
Уилям Уилбърфорс
Господи, очисти душата ми от всичките й петна. Стопли сърцето ми с любовта към теб, оживи мудната ми природа и поправи непостоянството и непостоянството ми, за да не се уморявам да върша добро.
Уилям Уилбърфорс
Истинското практическо християнство (никога не позволявайте да бъде забравено) се състои в посвещаване на сърцето и живота на Бог; в това да бъде върховно и обичайно управляван от желанието да знае и от склонността да изпълни волята си и в стремежа си под влиянието на тези мотиви да "живее за Неговата слава". Когато липсват тези съществени реквизити, колкото и любезен да е характерът, колкото и достоен за уважение и уважение сред хората, все пак, тъй като не притежава великата отличителна същност, той не трябва да се допълва с името на християнството.
Уилям Уилбърфорс
Предишна
1
...
50
51
(Текуща)
52
...
83
Следваща