Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 50
Хората могат да говорят каквото искат за мен. Но имам голямо сърце и ще продължа.
Тайсън Фюри
Мъжете, които са поробили жените, нямат честността, която е имал древният Адам. Докато една жена е покорна, те са учтиви с нея, но щом покаже и най-малката независимост, те се превръщат в деспоти. И има жени със слаби сърца, които насърчават това.
Такео Аришима
Той вкара в сърцето ми сребърен пирон...
Танит Ли
Безмилостно движение. Буйно събуждане на природата. Силна миризма на влажна земя. От всичко това сърцето започва да трепери.
Таряй Весос
За вас домовете притежават душа и сърце, те живеят и дишат. В домовете има памет.
Татяна дьо Роне
Пътят към сърцето на жената минава през магазините.
Татяна Полякова
Искам бъдеще, в което децата ми да се чувстват в безопасност и да бъдат оценени и горди, че са това, което са. Сърцето ми е едно с всички герои от Арабската пролет, без значение колко малка е тяхната роля. Знам, че те вярват, подобно на мен, че ние работим за свят, в който арабин може да живее с другия по уважителен и достоен начин.
Тауакул Карман
Сърцето ми бие шумно в тишината, предавайки всичките ми тайни.
Тахере Мафи
И тогава, както и сега, злото започва своето ухажване, прикрито в светлина. И сърцето прегръща това, което трябва да избяга. Да забравя, че някога е имал истински любовник. Любовта ще се окаже по-голяма от похотта. Жертвата ще победи съблазняването. И ще тече кръв.
Тед Декър
Разбитото сърце е загуба. Разводът е лист хартия.
Тейлър Дженкинс Рийд
Копнея за нетленната тишина в сърцето на формата.
Теодор Рьотке
Поетът: по-скоро би изял сърце, отколкото кост.
Теодор Рьотке
Отново и отново по време на филма си мислех за факта, че вече знам как понякога се забива в душата, как един импулс е достатъчен, безкраен, когато има малко излишно място в сърцето по милион различни причини, прераснало в недоволство. Или празнота.
Тереза Боучкова
Никога не сме си мислели, че някой човек умишлено ще напълни сърцата ни с кафява захар и след това ще излее гореща вода върху нея.
Тери Макмилан
Развеждаме се, получаваме измама, някой, когото обичаме, умира или не можем да намерим някой, който да ни обича, или някой ни разбива сърцето и ние осъзнаваме, че тази приказка не е справедлива. Така че ние страдаме.
Тери Макмилан
Писането е моят подслон. Не се крия зад думите; Използвам ги, за да ровя в сърцето си, за да намеря истината.
Тери Макмилан
Шино ме погледна право в очите и се усмихна, като лицето й преливаше от някаква вътрешна сила. Тази сила сякаш събираше капчици пот, които блестяха на челото й, след това изскочиха от лицето й и скочиха към сърцето ми с ритъм като вълнички по вода.
Тецуо Миура
Ако не друго, той изглеждаше малко самотен, твърде готов да отвори сърцето си при най-малкия признак на интерес.
Том Перота
Когато се научим да четем историята на Исус и да я виждаме като история за любовта на Бог, който прави за нас това, което не можем да направим за себе си - това прозрение поражда отново и отново чувство на учудена благодарност, което е много близо до сърцето на автентичното християнско изживяване.
Н. Т. Райт
В сърцето на християнската етика е смирението; в основата на неговите пародии, гордостта. Различни пътища с различни дестинации, а дестинациите оцветяват характера на тези, които пътуват по тях.
Н. Т. Райт
Ако вие отдадете своето сърце на дявало, вече никой не може да ви помогне.
Тома Аквински
Твоята самонадеяност не познава граници. Смири сърцето си, дете, иначе ще го извадя със собствените си ръце.
Оливър Боудън
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
83
Следваща