Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 17
Аз правя само това, което идва от сърцето.
Ел Ел Кул Джей
Бързолюбивите сърца... могат бързо да се отвращават.
Елизабет Браунинг
Мястото, където почива умът, е сърцето.
Елизабет Гилбърт
Ако американците започнат да мразят чужденците от все сърце, това ще е знак, че са загубили увереност в собствения си начин на живот.
Ерик Хофер
По-добре сто пъти да сгрешиш, повярвал в благородна приказка, отколкото да отхвърлиш всичко, стараейки се да бъдеш с умно сърце.
Иван Ефремов
Следвай сърцето си. Просто не се губете.
Илса Бик
Мечтайте не малки мечти, тъй като те нямат сила да движат сърцата на хората.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Всички знания, които притежавам, могат да придобият всички останали, но сърцето ми е мое собствено.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Велики мисли и чисто сърце, това е, което трябва да поискаме от Бог.
Йохан Волфганг фон Гьоте
Погледнете в собственото си сърце, открийте какво ви причинява болка и след това откажете, при каквито и да е обстоятелства, да причинявате тази болка на никой друг.
Карън Армстронг
Желанията на нашето сърце - това е сериозно оръжие, което може да бъде използвано срещу нас.
Касандра Клеър
Има силна нужда от символика, а това означава, че архитектурата трябва да има нещо, което да се хареса на човешкото сърце. Има силна нужда от символика, а това означава, че архитектурата трябва да има нещо, което да се хареса на човешкото сърце.
Кензо Танге
Неумолимото подобряване на продукта и надграждането на потребителските вкусове са сърцето на масовия мърчандайзинг.
Кристофър Лаш
Не е достатъчно сърцето ти да се счупи, защото сърцето на всички вече е разбито.
Алън Гинсбърг
Никаква работа или любов няма да процъфтяват от чувство за вина, страх или празнота на сърцето, както не могат да се правят валидни планове за бъдещето от онези, които нямат способност да живеят сега.
Алън Уотс
...може би е по-добре да счупиш крака на човек, отколкото да му разбиеш сърцето.
Лаура Хиленбранд
Какво е "сърце с голямо търпение?" Като практикуващ, първото нещо, което трябва да можете да направите, е да не се отвръщате, когато ви бият или кълнат – трябва да сте толерантни. Иначе какъв практикуващ ще бъдеш?
Ли Хонгджъ
Обичам баладите. Не съм по бързите песни. Обичам да поставям сърцето и всичките си чувства в песен.
Лиа Лабел
Студ и тишина. Няма нищо по-тихо от снега. Небето крещи, за да го достави, стотици банши, летящи на ръба на виелицата. Но щом снегът покрие земята, тя утихва като сърцето ми.
Лори Халсе Андерсен
Някои хора прекарват живота си в търсене на любов извън себе си. Докато любовта е в сърцето ми, тя е навсякъде.
Майкъл Джексън
Но душата няма култура. Душата няма национална принадлежност. Душата няма цвят, акцент и начин на живот. Душата е вечна. Тя е една. И когато сърцето изживява своите мигове на истина и на скръб, душата не може да бъде усмирена.
Грегъри Дейвид Робъртс
Единственото по-велико нещо от силата на ума, е куражът на сърцето!
Джон Наш
Предишна
1
...
16
17
(Текуща)
18
...
83
Следваща