Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 16
Тялото може да понесе компромис и умът може да бъде съблазнен от него. Протестира само сърцето.
Джанет Уинтерсън
Ако трябва да ме оставите, сърцето ми ще се превърне във вода и ще наводни.
Джанет Уинтерсън
Любовната дължина разделя сърцето на две - сърцето, където сте, сърцето, където искате да бъдете.
Джанет Уинтерсън
Усещането за ръце около мен, за любов в сърцето ми, то беше по-силно от всяко негативно, което знаех, че съществува в света за мен. Това чувство на любов уби всичко.
Джеймс Фрей
Биология ли сме или Бог или нещо по-висше? Знам, че сърцето ми бие и го слушам. Пулсът е биология, но каква е песента?
Джеймс Фрей
Да се поклоним пред факта на нашите мъки и предателства в живота ни означава да ги приемем; и от този дълбок жест откриваме, че целият живот е работещ. Докато се учим да се кланяме, откриваме, че сърцето притежава повече свобода и състрадание, отколкото бихме могли да си представим.
Джак Корнфийлд
Това, че нашите политически герои бяха убити, не означава, че мечтата все още не живее, заровена дълбоко в разбитите ни сърца.
Джо Байдън
Изгубените възможности никога не оставят рани по тялото, те поразяват право в сърцето.
Джоди Пико
Великодушното сърце е най-добрият вдъхновител на разума.
Александър Бестужев
Когато началото на самоунищожението навлезе в сърцето, то изглежда не по-голямо от пясък.
Джон Чийвър
Благодатта е семето на славата, зараждането на славата в сърцето и затова благодатта е основата на бъдещото наследство.
Джонатан Едуардс
Животът е шоу и всички играем роля. И когато музиката започне, ние отваряме сърцата си.
Джос Уедън
От двете главни награди на живота, красота и истина, намерих първата в любящо сърце, а втората в ръката на работника.
Джубран Халил Джубран
Образованието не се състои само в храненето на мозъка. Изкуството и музиката хранят сърцето и душата.
Джули Гаруд
Тя научи, че акт, предназначен да изразява любов, не може да има нищо общо с това. Че сърцето и тялото й са различни неща.
Джумпа Лахири
Но тогава, в онези първи дни, бях толкова сама, че всеки ден беше като ядене на собственото ми сърце.
Юнот Диаз
Ако сърцето ми се счупи, какво ще правиш с нелепите парчета?
Дина Рубина
Е, тиранията на мъжествеността и тиранията на патриархата мисля, че са много по-смъртоносни за мъжете, отколкото за жените. Това не е убило сърцата ни. Убива сърцата на мъжете. Това ги заглушава, отрязва ги.
Ева Енслър
Смехът е веселост на ума, усмивката - веселост на сърцето.
Едмон дьо Гонкур
Ако прекрасно лице е препоръчително писмо, то прекрасното сърце е акредитивна грамота.
Едуард Булвер-Литън
Помниш само онова, което искаш да запомниш. Знаеш само това, което сърцето ти позволява да знаеш.
Ейми Тан
Защо някои спомени живеят само на вашия език или в носа ви? Защо другите винаги остават в сърцето ви?
Ейми Тан
Предишна
1
...
15
16
(Текуща)
17
...
83
Следваща