Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Сърце" - страница 14
Нито умът, нито сърцето, нито душата в любовта не струват нито стотинка.
Пиер дьо Ронсар
Сърцето е в баланс само на ръба на бръснача.
Пиер Рьоверди
Под тази игрива момчешка черупка бие сърце на безжалостен маниак-садист.
Пол Бетани
Най-голямата отрова за сърцето е мълчанието.
Пол Бурже
А, добре, истината винаги е едно, но в известен смисъл другото нещо, клюките, е от значение. Показва къде лежат сърцата на хората.
Пол Скот
Ако има ад на земята, то е в сърцето на меланхолика.
Робърт Бъртън
Вярвам, че в природата ми е да танцувам въз основа на ударите на сърцето си, пулса на кръвта си и музиката в ума си.
Робърт Фулам
Сърцето има своите причини, за които разумът не знае нищо.
Рохинтън Мистри
Съдбата на твоето сърце в твои ръце, и никой друг няма право на това.
Сара Десен
Сърцето ми имаше само една мисъл, едно желание. Една нужда. Въпреки всичко, въпреки всичко... Цялото ми сърце, което някога съм искал, си ти.
Стефани Лорънс
Детето няма проблем да повярва в невероятното, както и гения или лудия. Само ти и аз, с нашите големи мозъци и нашите малки сърца, сме тези, които се съмняват, премислят и се колебаят.
Стивън Пресфийлд
Професионалистката обича работата си. Тя е инвестирана в него с цялото си сърце. Но не забравя, че работата не е тя.
Стивън Пресфийлд
Оставянето ни дава свобода, а свободата е единственото условие за щастие. Ако в сърцето си все още се вкопчваме в нещо - гняв, безпокойство или притежания - не можем да бъдем свободни.
Тик Нят Хан
Нека градината на нашето сърце на пробуждането цъфти със стотици цветя.
Тик Нят Хан
Без доверие не може да има истински мир. Нито в политиката, нито в тихата индивидуалност на сърцето и духа.
Тимъти Зан
Най-величайшо спокойствие на сърцето притежава този, който не го е грижа нито за похвалите, нито за хилите.
Тома Кемпийски
На първо място, трябва да обичате природата си с цялото си сърце и душа и да бъдете в състояние да я изучавате и любувате с часове.
Уилям Адолф Бугеро
Сърцето й беше тайна градина, а стените бяха много високи.
Уилям Голдман
Единственият недостатък на честното сърце е доверчивостта.
Филип Сидни
Познавам много хора, които мразят това, което правят. Всяка сутрин те се събуждат и от все сърце мразят това, което правят. При мен това не се случва.
Франк Айеро
Човек търси чудеса. Само ако можеше той да види, колко чудесно е човешкото сърце.
Инаят Хан
Този, който е наистина щастлив, е щастлив навсякъде: и в двореца и в барака, в богатство и в бедност, понеже той е открил фонтана на щастието, намиращ се в неговото собствено сърце. Дотогава, докато човек не е намерил този източник, никой не може да му даде истинско щастие.
Инаят Хан
Предишна
1
...
13
14
(Текуща)
15
...
83
Следваща