Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дума" - страница 35
Парите не ме вълнуват. Честна дума, ако ми дадат възможност да целуна в киното някого, то може въобще да не ми плащат.
Орландо Блум
Всеки изисква нещо от другите. Думите "трябва да" се произнасят с пълно убеждение.
Освалд Шпенглер
Всеки път, когато дадем думата си, тя се брои. В по-голямата си част хората дават думата си твърде често. Нашата дума е ценна стока и трябва да се третира като такава.
Питър МакУилямс
Никога не бих могъл да се идентифицирам с тази дума "слаба".
Риана
Хората говорят, защото се страхуват от мълчанието. Те говорят механично, независимо дали на глас или на себе си. Те са опиянени от тази гласна каша, която оковава всеки предмет и всяко същество. Те говорят за дъжд и хубаво време; те говорят за пари, за любов, за нищо. И дори когато говорят за най-възвишената си любов, те използват думи, изречени сто пъти, изтъркани фрази.
Андрей Макин
Великият поет е велик артист. Той е художник и скулптор. Най-големите снимки и статуи са рисувани и изрязани с думи. Те надживяват всички останали.
Робърт Ингерсол
За мен най-нецензурната дума на нашия език е безбрачие.
Робърт Ингерсол
Ако имате някаква липса, ако сте жертва на бедност или болест, това е защото не вярвате или не разбирате силата, която е ваша. Не става дума за всеобщото даване на вас. Предлага всичко на всеки - няма пристрастия.
Робърт Колиър
Христос няма тяло сега, освен моето. Той се моли в мен, работи в мен, гледа през очите ми, говори чрез думите ми, работи през ръцете ми, ходи с краката си и обича със сърцето ми.
Тереза Авилска
Учете чрез дела повече от думите.
Тереза Авилска
Нека вашите думи са малко, когато сте сред мнозина.
Тереза Авилска
Има хора, които говорят само умни и добри думи, но чувстваш, че те са глупави хора.
Антон Чехов
Вярвам, че животът подкрепя това, което поддържа повече от живота. С други думи, мотивацията има значение. Ако просто се опитвате да се грижите за себе си, вие сте част от живота и вярвам, че животът стъпва и ви дава определено ниво на прозрение.
Антъни Робинс
Резолюциите изискват само думи. Резултатите предприемат действия.
Антъни Робинс
Важно е да осъзнаем, че думите оформят нашите убеждения и влияят на нашите действия.
Антъни Робинс
Осъзнайте сега силата, която вашите думи командват, ако просто ги изберете разумно.
Антъни Робинс
Щастливите, жизнени, успешни хора мислят и се държат по определени начини. Така правят и нещастни и неизпълнени хора. С други думи, има модели на успех и модели на провал. Добрата новина е, че успехът оставя улики.
Антъни Робинс
Думите, които привързваме към нашия опит, стават наш опит.
Антъни Робинс
Има диваци без Бог в какъвто и да е подходящ смисъл на думата, но никой без призраци.
Томас Хъксли
Няма да преговаряме за някакъв нов договор за изменението на климата... Става дума за това да видим дали ще бъде възможно в бъдеще да върнем хората към консенсус заедно. можем ли да направим това? Не знам, но е важно поне да започнем процес на диалог, който ни позволява да постигнем напредък в това.
Тони Блеър
Тук не става дума за сделка или компромис. Работим много усилено с румънското правителство, за да спрем нелегалната имиграция и да стигнем до момент, в който визи вече не са необходими.
Тони Блеър
Не обещавам, че мога да променя света, но обещавам, че мога да намеря думи, които наистина променят света.
Тупак Шакур
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
84
Следваща