Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Дума" - страница 32
Любителите на думите нямат място, където трябва да се върши честна работа.
Карен Есекс
Промяната е една от любимите ми думи.
Карол Вордерман
Богословието трябва да бъде като поезия, която ни води до края на това, което думите и мислите могат да направят.
Карън Армстронг
Щом отворихте устата си и изрекохте думата жена, бяхте бити с аргумента, че издавате класовата борба. Има много трогателни писания, в които феминистките първо пишат страници за своята класова позиция, преди да стигнат до действителния им проблем. Това, което тогава беше известно като класова война, днес се нарича антирасизъм. Заплахата от обвинение в расизъм роди фалшива толерантност.
Алис Шварцер
Толкова се запалих по технологиите. Хакването за мен беше като видео игра. Ставаше дума за получаване на трофеи. Просто продължавах и продължавах, въпреки всичките неприятности, в които се забърквах, защото бях закачен.
Кевин Митник
Хората обучат да чуват думата "любов".
Кевин Харт
Снимката може да разкаже повече от хиляди думи, но нито една от тях да не бъде истина.
Киану Рийвс
Той сложи ръка на челото си и претърси френския отдел на паметта си за една дума. Знаеше, че е там. Беше го сложил преди почти петдесет години и нямаше причина да го премахне. Но за живота му той не можа да го намери.
Колин Котрил
Живея в думи. Обичам да разглеждам нещата, но нямам силно визуално въображение.
Колм Тойбин
Полярният експрес е за вярата и силата на въображението да поддържа вярата. Става дума и за желанието да живеем в свят, в който може да се случи магия, свят, в който всички сме вярвали като деца, но този, който изчезва, когато пораснем.
Крис ван Алсбърг
Разглеждам всяка дума върху кутията със зърнени храни на закуска, често повече от веднъж. Можете да ме попитате всичко за настъргана пшеница.
Крис ван Алсбърг
Примирете се с чувството за вина. Вината е отровна илюзия. Много езици дори нямат дума за вина. Разбира се, всички я усещаме. Но също така трябва да решим дали ще позволим на вината да ни повали или не. Признайте чувствата си и след това си дайте разрешение да ги пуснете.
Крис Кар
Да мислиш добре за себе си и да провъзгласиш този факт на света не с гръмки думи, а с велики дела. Да живееш с вяра, че целият свят е на твоя страна, стига да си верен на най-доброто, което е в теб.
Крисчън Ларсън
Техниката е общуване: двете думи са синоним на диригенти.
Ленард Бърнстейн
Винаги съм се грижил да поставя идея или емоция зад думите си. Създадох си навик да съм подозрителен към обикновената музика от думи.
Леополд Сенгор
Определено чувствам, че мозъкът ми работи по различен начин и думите излизат по различен начин, ако имам молив в ръката си, отколкото ако имам клавиатура.
Лили Кинг
Хората с най-ужасното детство могат да имат добър живот, но това се свежда до една много привидно проста дума "Избор".
Лора Шлезинджър
Изпитите не са много трудни. Хората ги намират за трудни, защото не работят - това е просто въпрос на труд. След като наистина започнете да го правите, това е като разбиване на яйца. Не е нужно да си умен. Както всичко е в живота, става дума за концентрация.
Лорънс Озбърн
Жената използва около 20 000 думи на ден, докато мъжът използва около 7 000.
Луан Бризендайн
Когато сме млади, думите са разпръснати навсякъде около нас. Както са събрани от опит, така и ние сме, изречение по изречение, докато историята не се оформи.
Луиз Ърдрич
Става дума за комуникация. Става дума за честност. Става дума за третиране на хората в организацията като заслужаващи да знаят фактите. Не се опитвайте да им дадете половината история. Не се опитвайте да скриете историята. Отнасяте се с тях като - като истински равни, и общувате и общувате и общувате.
Луис В. Герстнер
Думите са най-злокачествени, най-коварното притежание на човечеството. Те са наситени с мъките на всички времена.
Луис Съливан
Предишна
1
...
31
32
(Текуща)
33
...
84
Следваща