Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 79
Истината за това е, че дали сме богати или бедни или нещо средно, тази земя не е крайно място за почивка. Така че в известен смисъл всички сме бездомни - просто си вървим по пътя към дома.
Лин Винсент
Понякога мъката показва по-добре пътя, отколкото радоста.
Лин Флюълинг
Нещото в това да знаеш, че правиш нещо за последен път, е, че това отнема радостта направо от това.
Линда Рътлидж
Избрах пътя на моята смърт, което е нещо, което малко от нас са привилегировани да правят.
Линда Сю Парк
Нямаше връщане назад, защото някои пътища просто не можахте да бъдат пътувани отново.
Линда Хауърд
Проблемът с неподвижните, спокойни места беше, че позволяваха на всякакви неканени мисли да си пробиват път в главата ви.
Линдзи Джейн Ашфорд
Първият път, когато я беше видял, си беше помислил за сврака, но сега тя изглеждаше по-скоро като гълъб, мрачен и безпосочен, кълвящ всичко, което изглеждаше така, сякаш може да бъде ядливо.
Лиса Еванс
Любовта отваря сърцето ви, превъзхожда страха и проправя пътя за изцеление във всички аспекти на живота ви.
Лиса Ранкин
По свой собствен начин, всички ние знаем отговорите на въпросите, които търсим ... това е доста просто. Ние имаме знанието, преди да дойдем тук в нашето земно съществуване. Даден ни е пътят напред и отговорите, от които се нуждаем; просто трябва да погледнем дълбоко в себе си и да знаем, че те са там. Подобно на четенето на скрити съобщения, които са криптирани, трябва само да разкрием значението на кода, за да отключим огромно количество знания и информация.
Лиса Уилямс
Ако искате да влезете в ада, не се оплаквайте от тъмното; не можете да обвинявате света, че е несправедлив, ако започнете по пътя на бунтовника.
Лиу Сяобо
Верният път е близо, но хората търсят в далечината.
Лобсанг Рампа
Сега е възможно човечеството да се събуди за освобождаващия факт, че всеки от нас е звезда, уникална и самоизлъчваща като нашите небесни събратя. Вместо отчаяно да се опитваме да определим Божията воля и след това да се опитваме да си сътрудничим с нея, сега всеки от нас трябва да осъзнае, че нашата воля, ако е правилно разбрана и изпълнена, вече е в хармония с божествената воля. С други думи, в тази епоха свещеното търсене е да откриеш собствения си път, вместо да се опитваш да отгатнеш какво иска Бог за теб и да се надяваш от момент на момент, че отгатваш правилно.
Лон Майло Дюкет
Въпреки че не е изобразено в картата на смъртта, нашето орфическо яйце, увито в змия - латентното семе на живота, което за първи път видяхме в картата на Мага, чиито елементи бяха омъжени в Любовниците и което след това беше оплодено от Отшелника... сега навлиза в последния етап на развитие, преди да се излюпи в нов живот.
Лон Майло Дюкет
Доколкото си спомням, всеки път, когато ме гледаше, лицето ти ще светне, сякаш някой е запалил свещ вътре в теб.
Лора Лий Гърк
Пътят към солидни, подкрепящи, здравословни взаимоотношения, самоуважение и качествен живот започва с обикновено болезненото решение да се направи правилното.
Лора Шлезинджър
Да се научим да издържаме, да се трансформираме чрез перспектива или действие и да бъдем благодарни е бързата пътека за добър живот. Това е вярно. Да имаш голям късмет и богатство не е пътят към един обичащ и приятен живот; благодарността е.
Лора Шлезинджър
Можем да бъдем негативни и цинични или да бъдем заредени и горещо свързани, за да намерим път през него, над него, около него под него.
Лора Шлезинджър
Той знаеше, че няма вечни хора и винаги е имало изход, но въпреки това е изгубил пътя си, загуби равновесие.
Лорета Чейс
У дома няма среден път. Ти си мъж или си жена. Между тях няма. Съобразяваш се или се криеш. Съобразяваш се или грешиш. Ако се обличаш като момиче, значи трябва да си момиче, изцяло момиче, а ако някоя част от теб не е, това не е добре.
Лори Франкел
Знаете ли как понякога чувате акорд, свирен на орган и усещате как вибрира в костите ви? Понякога, когато пиша, усещам как костите ми вибрират, защото ще имам мисъл или ще имам глас на герой в главата си и тогава знам, че съм на прав път.
Лори Халсе Андерсен
Аз съм почти истинско момиче през цялото пътуване до дома. Отидох на закусвалня. Пих горещ шоколад и ядох пържени картофи. Говорих с един човек известно време. Засмя се няколко пъти. Малко като кънки на лед за първи път, клатушкане, но го направих.
Лори Халсе Андерсен
Обезглавявах глухарчета цяла сутрин, оставяйки касапницата и смъртта разпръснати по пътя ми.
Лори Халсе Андерсен
Предишна
1
...
78
79
(Текуща)
80
...
90
Следваща