Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 77
Цинизмът е такъв път, на който веднъж стъпил на него в живота, трябва да ходиш до край, и да се върнеш е невъзможно.
Крис Удинг
Трябваше да разбера, че не всеки човек, унижен до състояние на звяр, е способен да преодолее обратният път.
Криста Волф
Спрете да се усмихвате. Всеки път, когато се усмихвате, ангел умира.
Кристен Хигинс
Понякога забелязвате в тълпата човек, който ви се струва познат, но знаете, че го виждате за първи път.
Кристин Каст
Обстоятелствата ни разкъсват. Съдбата често зависи от нашите решения. Но - сърцето е компас, който винаги ще показва правилния път.
Кристин Хармел
С течение на годините определени истории в историята на едно семейство се налагат. Те се предават от поколение на поколение, придобивайки съдържание и смисъл по пътя. Трябва да се научите да ги отсявате, като отделяте фактите от предположенията, вероятното от неправдоподобното. Ето какво знам: понякога най-малко правдоподобните истории са истинските.
Кристина Бейкър Клайн
Сега има само един път: напред, в неизвестното.
Кристина Морачо
На път съм да си тръгна. Оставих толкова много неща в живота си, не мога просто да оставя себе си.
Кристина Тот
Състраданието е основен принцип на медитацията. Медитацията не е нарцистичен, користен път. Той осигурява основата за любов, почтеност, състрадание, уважение и чувствителност.
Кристина Фелдман
От края на Студената война система на глобална биполярна стабилност направи път за по-сложен и непредсказуем набор от сили, включително западащи империи и нарастващи сили – състояние на нещата, което приканва да се сравни с Европа от 1914.
Кристофър Кларк
Стартирах бавно. Наистина не съм направил ослепителни впечатления. Но всъщност не съжалявам за това, защото научих много по пътя. Винаги бях зает - намерих си пътя и съм щастлив от това.
Кристофър Лойд
За пръв път се сблъскали с трол, мнозина смятат, че те са нападнати от огромна яростна купчина сварен спанак.
Кристофър Хийли
Всеки път, когато оцените определено нещо, вие осъзнавате истинското му качество и всеки път, когато осъзнаете качеството на нещо, вие започвате да развивате това качество в себе си. Когато оценяваме стойността на даден човек, ние сме склонни да впечатлим идеята за тази стойност в собствените си умове и по този начин да предизвикаме същия ефект, до известна степен, в нас самите.
Крисчън Ларсън
- Нещото, което всъщност ме вълнува най-много от това, е, че просто си мисля, че това е най-великото приключение, което мога да си представя. Това е най-вълнуващото нещо – не можех да измисля нищо по-вълнуващо, по-забавно, по-вдъхновяващо за бъдещето от това да имам база на Марс, - каза той веднъж. - Би било невероятно трудно и вероятно много хора ще загинат и ужасни и страхотни неща ще се случат по пътя, точно както се случи при формирането на Съединените щати.
Крисчън Девънпорт
Всеки път, когато едно лозе се предава на децата, то трябва да бъде разделено, ... Никой няма достатъчно голям парцел, за да си изкарва прехраната.
Кърмит Линч
Всеки път, когато си мислех за него, идеята, че никога няма да мога да го достигна, се разпространяваше в ума ми като сянка.
Кюн-сук Шин
Гледането на света от различен ъгъл направи всичко да изглежда странно и динамично, сякаш го виждам за първи път.
Кюн-сук Шин
Ти си постлан в сърцето ми като стар път. Като камъчетата в полето с камъчета, мръсотия в пръст, прах в прах, паяжини в паяжини.
Кюн-сук Шин
Чувствата са като детска болест: отдавна сме ги оставили в миналото, но те все още се стремят да си пробият път в живота ни отново.
Лара Ейвъри
Търговската буря оставя пътя си осеян с разруха. Когато свърши има спокойствие, но тъпо, тежко спокойствие.
Алфред Маршал
В човешката природа е да прави грешки, затова е толкова трудно да се намери правилния път сред лабиринта от противоречия.
Алфред Шклярски
При всеки човек в живота има множество пътища, така че трябва да търсите щастие на някой от тях.
Алън Дийн Фостър
Предишна
1
...
76
77
(Текуща)
78
...
90
Следваща