Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 74
Ако не смеете да се възползвате от възможността да опитате нещо ново, не можете да се надявате да постигнете нещо, - продължи Сюзан. - И какво да губя? Без значение колко пъти човек е победен, той всеки път придобива нови знания. Всеки опит е ценен. И положителни, и отрицателни.
Йорн Лиер Хорст
Тогава какви са маските? Човешкият страх от прах, смърт, голям сън, струва ми се, и нищо повече. Времето на смъртта определено е времето на маските и няма път към по-добър свят. Остава само пустинята и осъзнаването, че сме прах и маски като единствената защита от изначалния човешки страх от смъртта. Прахът е нашата маска на смъртта.
Йосип Млакич
Той каза, че истината е като тази на водата: няма значение колко много се опитваш да я заровиш; винаги ще намери пътя към повърхността. Издръжлива е.
К. А. Тъкър
Големите открития губят част от своето величие, когато се обърнете към техния произход. Тъй като е известен правилният път, довел до откриването, лъжливите пътища изглеждат наивни, погрешните схващания са ослепителни, самият проблем е прост.
К. В. Керам
Ако верността се продаде веднъж, вторият път ще е по-евтино.
К. У. Джетър
Всеки път, когато освободя дете, чувствам, че то е нещо по-близко до Бога.
Кайлаш Сатяртхи
Да живееш само за едно нещо означава, че вече не трябва да вземаш решения – пътят пред теб вече е начертан.
Камила Гребе
Уенди стопли сърцето ми, спечели доверието ми, докосна душата ми и след това ме докосна на много други места. И веднага след като спахме заедно за първи път, тя ме погледна с шоколадово-кафявите си, надеждни очи на сърна и каза: "Имам херпес. Мислех, че трябва да знаеш."
Каприс Крейн
Някой веднъж каза: Хората идват в живота ви с причина, сезон или цял живот. Те забравиха още един вариант: някои хора идват само за да ни дадат информацията си за контакт, да ни уведомят, че наистина трябва да се съберем някой път и защо не им се обадим.
Каприс Крейн
Струва ми се, че нищо не характеризира толкова човека, колкото неговата визия за живота, онзи образ – било то път, поле, растящо дърво или бурен океан – с който в съзнанието му се свързва понятието живот.
Карин Бойе
Звездите може да ни поставят по пътищата на другия – смея да твърдя, че всеки тук е бил жертва на някаква небесна съдба. Може би всички сме били съдени да се срещнем, да бъдем тук един с друг, но от нас зависи да блеснем или не. Звездите не са недостижими. Те не са недосегаеми. И те не ни контролират.
Карина Хали
Виждаш ли, толкова лесно се отегчавам. Обичам всеки път да започвам с чист лист. Разбира се, героите ще влизат и излизат от книгите, но основният състав на героите винаги се променя. Може би греша, но мисля, че ако имах същия детектив или момиче от Джо, нямаше да ги напиша също; Не бих свършил толкова добра работа.
Карл Хайасън
Целта е път във времето.
Карл Ясперс
Следващия път, когато опонентът ви представи писмен документ, който да прочетете, устоявайте на изкушението да го погледнете. Вместо това го помолете да ви каже какво пише и наблюдавайте езика на тялото му, докато го прави. Ще научиш много повече.
Карол Кинси Гоуман
Първият път, когато трябва да правите любов в леглото, за предпочитане е с балдахин.
Карол Мортимър
Понякога е нужно именно това: да избереш най-дългият път към дома.
Карол Рифка Брънт
Всеки ден трае различно и всеки път има собствено тегло.
Карол Рифка Брънт
Задниците винаги са озадачени, когато редът на Вселената е възстановен, когато те са подведени под отговорност за своите страхливи, претенциозни, пътища лишени от любов.
Каролайн Кепнес
Когато животът ви започне да ви вреди, знайте, че сте се отклонили от истинския си път.
Каролайн Мис
Вашата идентичност, самочувствие и осъзнаване на вашето его полагат основата за живота ви. Начинът, по който се държите с другите и дали имате силата да си проправите път, без да е необходимо да поискате разрешение от друг, зависи от това колко добре ще успеете в многото предизвикателства, които събуждат нуждата ви да поемете отговорността за това, което сте.
Каролайн Мис
...предсказаното бъдеще не ни забранява да изберем друг път.
Каролин Джес-Кук
Всяко пътуване е уникално и всеки търсещ очертава нов път. Но е безкрайно по-лесно да го направите, като имате поне известни познания за опита на онези, които са минали преди. Когато научим за многото различни героични пътища, налични за нас, разбираме, че има място за всички нас да бъдем герои по нашите уникални начини.
Каръл Пирсън
Предишна
1
...
73
74
(Текуща)
75
...
90
Следваща