Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 68
Много се радвам, че съм просто дете. Защото ако трябваше да се преструвам всеки път на възхитените подаръци, които получават възрастните, мисля, че просто бих се побъркал.
Джеф Кини
Смелостта е самопричинено качество, което набира скорост всеки път, когато го опитате.
Джефри Гитомър
Следващият път, когато някой ви каже "никога", не забравяйте, че това означава "не за поне един час".
Джефри Гитомър
Всеки път, когато клиент се обади или се обадите на клиент, имате възможност и избор. Какъв избор правите?
Джефри Гитомър
Бях влюбен в HTML и бях сигурен, че целият свят е на път да го научи, въвеждайки нова ера на "направи си сам" медии, свободно изразяване, мир и демокрация и човешки права по целия свят. Тази част не се получи толкова добре, въпреки че децата предпочитат YouTube пред телевизията, така че това е нещо.
Джефри Зелдман
Те спираха отново и отново, но всеки път бяха мъртви тела. Докато хората умираха в ледена вода, стоновете и призивите за помощ стават все по-малко и стават все по-слаби.
Джил Пол
Знам нещо за изпълнението. Знам, че когато изглежда, че лавината е на път да се преобърне над вас, вие се изправяте срещу нея и държите двете ръце да плуват възможно най-силно. Усмихвате се и го продавате.
Джилиан Лорън
Всеки път, когато взема решение какво точно ям или не, мога да отложа момента на появата на сериозни заболявания, поне за кратко.
Джилиан Райли
Той твърди, че пътищата на краткосрочната памет ще започнат да се влошават от недостатъчно използване, ако прекалим с технологиите.
Джим Куик
Целта на духовния път или религия е да осигури точен и правдоподобен път към това, което изглежда невероятно.
Джинийн Рот
След това проучванията започнаха да показват, че всички от цигулари до таксиметрови шофьори подобряват съответните мозъчни области с нови клетки и връзки, точно както ние изграждаме мускули с физически упражнения. Изследването на Лазар показа, че медитацията може да направи и това. За първи път беше възможно да се обясни как практиката може да промени трайно психологията и физиологията.
Джо Марчант
Виждате ли - продължи той, - някои хора живеят цял живот, без да знаят кой път е правилен. Те са подтиснати от този или онзи вятър и никога не знаят къде отиват. Това е до голяма степен съдбата на обикновените хора - тези, които нямат избор пред съдбата си. За тези от нас, родени като самураи, животът е нещо друго. Ние знаем пътя на дълга и го следваме без съмнение.
Джон Алин
Присъствието на централния управител може да обясни защо интервалните тренировки - кратки изблици на упражнения с висока интензивност, разпръснати от периоди на възстановяване - работят толкова добре. Според Ноукс редовните спринтове, които ни притискат близо до нашата граница на максимална производителност, не просто увеличават физическата подготовка, но и преквалифицират мозъка. Те учат централния управител, че да се напъваме толкова силно, че е добре, така че следващия път е безопасно да се напънем малко повече.
Джо Марчант
Преди хиляди години, когато нашите предци са се сблъсквали с хищни животни като лъв, е било най-добре да реагираме незабавно и да не стоим наоколо да мислим за лъва, да се възхищаваме на красотата му или да се чудим защо ни притеснява, вместо да преследва някоя вкусна антилопа. Така бързият път до амигдалата поддържаше предците ни живи.
Джон Б. Арден
Малка вселена, която не надвишава размера на нашата галактика Млечен път, което означава, че съдържа около 100 милиона звезди и сравним брой планетни системи, изглежда доста просторна. Възрастта на такава вселена обаче ще бъде само около месец.
Джон Бароу
И все пак всички започват на едно и също място; как става така, че повечето се движат без затруднения, но малцина губят пътя си?
Джон Барт
Мъжкото приятелство е по-силно от жените. И в същото време не толкова егоистично. Мъжете не си стоят един на друг на пътя.
Джон Брейн
Някъде по пътя пропуснах нещо. Седя тук дни и нощи, като паяк в центъра на мрежата си... Аз съм господар на всичко видимо... и все пак това не е достатъчно. Трябва да има повече.
Джон Варли
Много е малко вероятно да сте гений, но ако сте готови да работите усилено и искате да слушате музика през цялото време и искате да научите за това и искате да сте около хората, които го правят, ще намерите своя път.
Джон Гордън
Понякога в жизненият си път се среща такова куче, което действително се установява в сърцето си, и е невъзможно да го забравиш.
Джон Гроган
Нощ, джин и музика - правилната настройка за отлепване на тънките прилепнали слоеве на глупости и намиране на път по-близо до същественото аз.
Джон Д. Макдоналд
Няма нищо по-добро, от това да умножавате заслугите си по пътя на добрите действия; добрите дела носят полза и изгода не само в този живот, но и в тези, които следват след него.
Александра Давид-Неел
Предишна
1
...
67
68
(Текуща)
69
...
90
Следваща