Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 67
Всички сме поставени на тази земя, за да открием собствения си път и никога няма да бъдем щастливи, ако живеем нечия представа за живота.
Джеймс Ван Прааг
Следването на пътя на любовта винаги е истинското желание на вашата душа.
Джеймс Ван Прааг
Ако сте на пътя, по който ви е писано, всичко си идва на мястото; Вселената ви казва това. Ако не сте на правилния път, ще изпитате препятствия по целия път и това също е Вселената, която ви казва да спрете, да погледнете и да попитате дали това е мястото, където трябва да бъдете.
Джеймс Ван Прааг
Следвайте сърцето си и бъдете верни на себе си. Никога не живейте живота на друг. Трябва да създадете свой собствен път.
Джеймс Ван Прааг
Изследователите обикновено използват 40% ограничение на калориите, но дори 10% ограничение на калориите при плъхове дава почти същите ползи. 10% ограничение на калориите увеличава живота при тези плъхове с около 15%, докато животните, ограничени до 40%, живеят около 20% процента по-дълго. През 1942 година изследователите за първи път показаха, че ограничаването на калориите при животните може да предотврати развитието на рак.
Джеймс Диниколантонио
Няма значение колко успешен или неуспешен сте в момента. Важното е дали вашите навици ви водят по пътя към успеха. Трябва да бъдете много по-загрижени за текущата си траектория, отколкото за текущите си резултати.
Джеймс Клиър
Много от нас развиват различни вкусове на цинизъм, на които усилено се съпротивляваме, защото те могат да бъдат мързеливи умствени преки пътища.
Джеймс Коми
Ние не печелим никаква мъдрост, като налагаме пътя си на другите.
Джеймс Лий Бърк
Този път в отговор прасетата изпяха песни на солидарност и написаха протестни писма до ООН.
Джеймс Фин Гарнър
Първият път аз свирих трезв, понеже забравих да пия.
Джеймс Хетфийлд
Лесният път на стареене е да се превърнете в дебела кожа, непроходим мошеник, бойна брадва. Да растеш меко и сладко е по-трудният начин.
Джеймс Хилман
Писането на книги за мен така или иначе много прилича на военна кампания. Признавам си, че съм се преборил с военни метафори. Има стратегия, цялостна концепция и има тактики по пътя... Традицията би казала, че съм "дете на Марс".
Джеймс Хилман
В продължение на седемдесет и пет години правя дамски рокли. Това означава, че в продължение на седемдесет и пет години радвах жените. В продължение на седемдесет и пет години съм карал зрелите жени да се въртят пред огледалото като млади момичета. От седемдесет и пет години накарах младите момичета да се погледнат в огледалото и за пръв път да видя жена, която се взира в тях. Накарах очите на младите мъже да изскочат. Накарах очите на възрастните мъже да изскочат. Защото правилната рокля прави това. Това кара обикновените жени да се чувстват необикновено.
Джейн Л. Роузън
Понякога нещата се получават най-добре. И когато се окажете на правилното място, не винаги е полезно да изкопаете пътя, който ви е докарал до там.
Джейн Харпър
Това беше начинът, по който щеше да бъде тогава, този път, по който тя трябваше да върви. Винаги щеше да мисли за него, така че той да е до нея, дори когато той не беше там, да я прави радостна или нещастна, но винаги, винаги контролирайки цвета на дните си.
Джейн Ъркхарт
Има много пътища нагоре по планината и всеки от нас трябва да избере практика, която да се чувства вярна на сърцето ни.
Джак Корнфийлд
Постоянно ме питат, каква е моята любима приказка, но е много сложно всеки път да давам оригинални отговори. Понякога ми иде да им кажа: "Просто ме потърсете в гугъл!"
Дженифър Морисън
Кой се грижи за Алгебра? Кой се радва в решаването на математиката? Искам само да живея живота си по творческия път.
Дженифър Нивън
Репутацията е пътят към властта.
Джереми Бентъм
Първият път, когато хванете риба, е невероятно. Вие установявате контакт с целия този друг свят, който съществува, скрит, под водата.
Джереми Уейд
На шахматната дъска на богозабравеното му съществуване фигурите бяха подредени, пиесата беше предопределена. Човече, толкова много пъти в живота не си успявал да избереш пътя си, защото пътят, по който си тръгнал, е бил решен за теб. Свободната воля беше такава глупост.
Дж. Р. Уорд
Любовта може да победи всичко, освен реалността. Което ще печели всеки смрадлив път.
Дж. Р. Уорд
Предишна
1
...
66
67
(Текуща)
68
...
90
Следваща