Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 65
Може би за първи път в живота си той е имал способността да избере своя път.
Дейв Ицкоф
Някои хора просто са останали по пътя си и им е промит мозъкът, вярвайки, че кредитните карти и дълговете са неизбежна част от живота.
Дейв Рамзи
Не обиждайте жени и деца. Не лъжете, не мамете, и не крадете. Бъдете над това. Защитете слабите от злото на силните, не позволявайте на вашите мисли за печалба да ви увлекат по лош път.
Дейвид Гемел
Когато се съмнявате, не правете нищо. Никога не е толкова добро или толкова лошо, колкото когато се появява за първи път.
Дейвид Духовни
Има три смърти. Първата е, когато тялото престане да функционира. Втората е, когато тялото е погребано в гроба. Третата е онзи момент, някъде в бъдещето, когато името ви се произнася за последен път.
Дейвид Игълман
Предвид милиардите неврони, това означава, че в един кубичен сантиметър мозъчна тъкан има толкова връзки, колкото са звездите в галактиката Млечен път.
Дейвид Игълман
Следващият път, когато правите кратка преценка за дадена ситуация, отделете няколко минути, за да разберете противоположната гледна точка.
Дейвид Либерман
Като журналисти трябва да намерим всички пътища за разпространение на работата си и да се опитаме да бъдем толкова добри, че да станем все по-влиятелни от преди.
Дейвид Ремник
Духовността е пресечната точка на три пътя: отпускане на егото, безусловно да на условията на човешкото съществуване и неизмеримо състрадание.
Дейвид Ричо
Капацитетът е състояние на духа. Колко можем да направим зависи от това колко мислим, че можем да направим. Когато наистина вярвате, че можете да направите повече, умът ви мисли творчески и ви показва пътя.
Дейвид Шуорц
Еволюцията на бързата храна работи срещу човечеството. Чрез стимулиране на вродения глад за сладко и калории, бързата храна ни принуждава да ядем храни с ниска хранителна стойност. Това е най-краткият път до метаболитен синдром и различни хронични заболявания, включително деменция.
Дейл Бредесен
Следващият път, когато се безпокоите за нещо, се опитайте да си спомните, че е невъзможно да държите всичко под контрол.
Деми Ловато
Бавно течащо небе, разпадане на облаците айсберги, които са загубили пътя си.
Дени Терио
По пътя на живота... Запознайте се с хората, където са, приемете кои са. И има хора, които трябва да оставите там, където са... Продължавайте да ходите.
Дениз Лин
Преживяното при горното езеро ми даде увереност, че зад пределите на преходният материален свят съществува неумираща духовна реалност, която е и наш истински дом. Сега аз съм на пътя за дома.
Алберт Хофман
Шаманът е себеосъзнала се личност. Тя открива пътищата на Духа чрез вътрешното си пробуждане.
Алберто Вилолдо
Когато вече не сме мотивирани от страх, разбираме, че всеки момент е перфектен по свой начин. Вече не се страхуваме от това, което не можем да контролираме; научаваме се да уважаваме мъдростта на Духа, вместо да налагаме волята си в ситуации. Това е пътят на истинската сила.
Алберто Вилолдо
В залата на огледалата вие сте навсякъде. Кой си истинският ти? Намерете своя оригинален Аз, този, който възприема всички отражения и се забавлява от тях. Тогава ще разпознаете своя път и ще го извървите.
Алберто Вилолдо
Всеки път, когато избягвате тревожни ситуации, почти винаги увеличавате безпокойството си за тях.
Албърт Елис
Съветът на Бил Гейтс никога не е бил моят Свещен Граал. Грешките ми по пътя ми да стигна до него бяха това, което ме промени най-много.
Алекс Банаян
Музиката взриви барикадите на душата му: Яков потъна до прага и за първи път... даде воля на сълзите.
Алекс Капю
Всеки път, когато завършите изкачване, винаги има следващото нещо, което можете да опитате.
Алекс Хонълд
Предишна
1
...
64
65
(Текуща)
66
...
90
Следваща