Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 61
Животът е път с препятствия. Успявате в едно нещо и след това преминавате към следващото. Когато препятствието е трудно, се старайте повече. Когато препятствието е непреодолимо, вие сменяте курса. Но никога не сядате и отказвате да завършите.
Бетани Франкел
В началото на кариерата си реших да не правя продължения. Знам, че децата им се радват, но оценявах чувството, че това е единственият път, когато ще пиша за тези герои. Чувствах, че това ми даде допълнителен стимул да направя всичко възможно от тях, да кажа на читателите всичко, което знаех, да не задържа нищо.
Бетси Байърс
Интелектуалците са хора, които отиват да изучават неща, които другите хора правят по естествен път.
Бил Козби
Хората няма да следват дълго лидер с морални несъответствия. Всеки път, когато компрометирате характера, компрометирате лидерството. Основата на твърдото лидерство е характерът.
Бил Хайбълс
Някои съвременни режисьори правят филми за няколко човека, които гледат филма три пъти, вместо да направят филм за милиони, които гледат филмът само един път.
Били Уайлдър
Вижте как живеете в изобилие и ще го привлечете. Винаги работи, работи всеки път с всеки човек.
Боб Проктър
Ние вървим по този път, но веднъж. Можем или да отидем на пръсти през живота и да се надяваме, че ще стигнем до смърт, без да сме прекалено тежко наранени, или да живеем пълноценен, пълноценен живот, постигайки целите си и осъществявайки най-смелите си мечти.
Боб Проктър
Всеки живот има вилици на пътя. А понякога зъбите на тази вилица се забиват дълбоко.
Брад Мелцър
В пътят на дзен ние се фокусираме върху всеки дъх, всеки ден, всеки момент и го преживяваме напълно. Един пълен дъх носи следващия.
Бренда Шошана
Разбирането на разликата между здравословния стремеж и перфекционизма е от решаващо значение за поставянето на щита и вдигането на живота ви. Изследванията показват, че перфекционизмът пречи на успеха. Всъщност това често е пътят към депресия, тревожност, пристрастяване и жизнена парализа.
Брене Браун
Ако искате да промените нещо, следващия път, когато видите, че някой е жесток с друго човешко същество, вземете го присърце. Включете се в собствения си бизнес, защото това е вашият бизнес!
Брене Браун
Всички тези истории ни показват, че смелостта има ефект на вълни. Всеки път, когато правим смели действия, правим хората около нас малко по-смели, а светът малко по-добър.
Брене Браун
Предполагам, че за първи път наистина мислех да си тръгна. Нямам предвид само Iron Maiden, имам предвид изцяло отказ от музика. Просто си помислих: "За нищо не си струва да се чувстваш така". Започнах да се чувствам като машина, все едно бях част от осветителната площадка.
Брус Дикинсън
Всеки път, когато се разхождам из света, съм удивен от това, което откривам. През зимната сутрин, когато ми се струва твърде студено и хлъзгаво за безопасен джогинг или колоездене, все още мога да изляза и да изживея славата на слънчевата светлина, превръщайки ледените клони в струни искрящи диаманти.
Бърни С. Сийгъл
Любовта и добротата са в основата на моите религиозни вярвания. Ритуалите и външните знаци не са толкова важни, колкото действията и постъпките на човек. Религията трябва да бъде път към Бог, а не нещо, за което да се борим.
Бърни С. Сийгъл
Където отиват добрите хора, там са Божиите пътища!
Бьорнстерне Бьорнсон
Вероятно, аз избрах неверен път, а това често се случва с мен в непознати градове.
В. Г. Зебалд
По-добре е да изоставим нещо, което лежи по пътя към целта, дори и да е много ценно, в името на постигането на самата цел.
Вадим Кожевников
Нека да учим целия съвет на Бог с радост и страст, която идва отгоре. И нека времена на освежаване и оживление избухнат по цялата земя за пореден път в слава на Бог.
Валтер Кайзер
Краят на Първата световна война бележи и края на буржоазната култура. Развива се вътрешна празнота, която през 19 и 20 век проправи пътя за две идеологии, които завлякоха Европа и света в бездна и ги потопиха в катастрофа.
Валтер Каспер
Този път нямаше бягство, не можех да се обърна, не можех да си тръгна, без да приема това, което съм направил. Имаше само един път към другата страна и това беше през болката.
Ванеса Дифенбо
Този, който признава критиката по свой адрес се намира на половината път до успеха.
Василий Аксьонов
Предишна
1
...
60
61
(Текуща)
62
...
90
Следваща