Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 56
Ако искате да настинете, излезте с болни хора. Ако искате да загубите, свържете се с губещите. Но ако искате да станете успешни, излезте от пътя си, за да общувате с успешни хора.
Томас Станли
Джон Кенеди ни поведе на пътешествие, за да открием Луната. Обама трябва да ни поведе на път за преоткриване, възстановяване и преоткриване на собствения ни двор.
Томас Фрийдман
Сякаш всички около вас имат копие от сценария на живота, но никой не ти го дава, така че трябва да отидеш на сляпо и да се надяваш, че можеш да си объркаш през пътя. И през повечето време ще грешиш.
Трейси Гарвис Грейвс
Защото, когато вселената най-накрая хвърли нещо наистина забележително на пътя ви, невъзможно е да се избегне придружаващият поток от емоции, поне за мен.
Трейси Гарвис Грейвс
Една книга притежава безусловна литературна ценност, ако след всеки път може да се прочете по-различно.
Уистън Хю Одън
В живота няма прави пътища. Всички пътеки по същество са кръгове. Можете да тръгнете по пътя, да се опитате да се измъкнете от себе си, но пак ще се върнете при себе си. Като изгубил се в гората, като куче на верига.
Уил Фъргюсън
Струва ми се, че когато погледнеш назад към живота си, на твоя или на друг, това, което виждаш, е път, който се преплита в и извън дълбоката сянка.
Уилям Кент Крюгер
През ноември, на 18-ия ден, отново бях женен за втори път и имах петстотин лири дял с тази съпруга; тя беше от природата на Марс.
Уилям Лили
О, каква благословия е неделята, вмъкната между вълните на светските дела като божествения път на израилтяните през морето! Няма нищо, в което бих ви посъветвал да бъдете по-съвестни от това да спазвате съботния ден свят. Наистина мога да заявя, че за мен съботата е безценна.
Уилям Уилбърфорс
За едното малко естествена умереност и спокойствие на нрава може да са достатъчни, за да ни ръководят: но за другото можем да постигнем само чрез много дисциплина и бавен напредък; и когато мислим, че сме направили голям път, често ще намерим причина да признаем в часа на изпитанието, че сме надценили напредъка си много, твърде много.
Уилям Уилбърфорс
Когато знаете пътя към вашата духовна съдба, можете да се промените. След като осъзнаете, че няма граници в ума ви След като осъзнаете, че няма граници на това, което е възможно, можете да се промените.
Уим Хоф
Проблемът с литературата, с писането, е, че тя понякога работи по отношение на коригиране на социалните неразположения. Друг път просто не е достатъчно.
Уоле Шоинка
Неизвестният път все още марширува.
Уолт Уитман
Винаги звучи някак тривиално, но когато бях дете, винаги бях толкова впечатлен от това колко сериозни бяха комиксите. Винаги съм харесвал как са били на половината път между литературата и киното. Харесвах визуалните изображения и харесвах простотата на определен тип морална дилема.
Уолтър Хил
Нищо не съкращава така пътя, както катастрофата.
Урсула Зибура
Винаги трябва да правим любов, сякаш за първи път, с нервната страст на тези, които никога не са знаели този момент, и безсрамното щастие на новаците.
Филип Бесон
Изявление за битието. Има един ум и АЗ СЪМ този ум. Този Ум е вечен и е Животът. Аз съм този Ум и съм ВЕЧЕН ЖИВОТ. Този ум не познава болести; Аз съм този Ум и съм ЗДРАВЕТО. Този Ум е източникът на цялата Сила и не може да познава нито съмнение, нито страх; Аз съм този разум и аз съм СИЛА и МИР. Този разум познава само Истината и знае ЦЯЛАТА истина; Аз съм този разум и аз съм ЗНАЕЩА ИНФОРМАЦИЯ и МЪДРОСТ. Всички сътворени и несътворени неща са в този Ум; Аз съм този Ум и съм БОГАТСТВО и ИЗОБИЛИЕ. Аз съм ПЪТЯТ, и ИСТИНАТА, и ЖИВОТА; СВЕТЛИНАТА в мен свети, за да благослови света.
Уолъс Д. Уотлъс
Християнинът знае да служи на слабите не защото те го заслужават, а защото Бог разшири любовта Си към нас, когато заслужавахме обратното. Христос слезе от небето и всеки път, когато неговите ученици мечтаеха за престиж и власт, той им напомняше, че най-велик е този, който служи. Стълбата на силата достига нагоре, стълбата на благодатта достига надолу.
Филип Янси
Ако мислим за мозъка си като карта, тези ранни пътища са като жлебове, трамвайни коловози, в които е лесно да попаднем.
Филипа Пери
Когато за първи път реших, че ще се опитам да напиша книга - и наистина, това беше криза на средна възраст - бях на 39. Имах бизнес със съпруга си; имахме много натоварен начин на живот и доста напрегнат график, управлявайки този процъфтяващ бизнес в пътуванията, и аз се събудих и осъзнах, че не искам повече да правя това.
Фиона Макинтош
Прекият път към популярността е да дадеш на всички ушите си, вместо да им дадеш езика си.
Франк Бетджър
Всеки има желание, ако не и нужда, да използва своите индивидуални подписи. Всеки път, когато хората се срещат, за да говорят за проект, дори задушни стари бизнесмени, те казват, че искат да създадат нещо ново.
Франк Гери
Предишна
1
...
55
56
(Текуща)
57
...
90
Следваща