Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 51
Светът може да бъде объркващо място, а мечтите и амбициите често са пътища към най-пагубния капан.
Рохинтън Мистри
Чувал съм да казват, че животът е избор. Пътищата се простират пред нас - понякога вземаме съзнателни решения, а друг път съдбата се намесва и избира вместо нас.
Рошел Уайнстийн
Всяка крачка на пътя на твоята мечта трябва да бъде красива - всички останали, според мен, нямат смисъл.
Рудолф Шенкер
Силата, която хората трябва да продължат по пътя на човешкото развитие, може да дойде само от духовните светове.
Рудолф Щайнер
В крайна сметка всички знания, от най-високото до най-ниското, са резултат от опит; те възниква по пътя на преживяванията.
Рудолф Щайнер
...световете представляват нарастващи фази на уплътняване, включващи спускане на духа в материята, където пътят става по-труден и по-дълъг...
Рудолф Щайнер
Моля ви да напишете това дълбоко в душите си... материалистичната култура... сега е на път към своя край.
Рудолф Щайнер
Когато човешките същества се срещнат заедно, търсейки духа с единство на целта, тогава те също ще намерят пътя си един към друг...
Рудолф Щайнер
Антропософията е път на знанието, което да насочва Духовното в човешкото същество към Духовното във Вселената.
Рудолф Щайнер
Най-трудната част от готвенето е пазаруването и ако се организирате и пазарувате веднъж седмично, сте на половината път.
Рут Райшил
Нашият път не е мека трева, това е планинска пътека с много скали. Но тя върви нагоре, напред, към слънцето.
Рут Уестхаймер
Понякога тръгваме по пътя, мислейки, че отиваме на едно място, а накрая се озоваваме на друго. Но това е добре. Важното е да започнем.
Рута Сепетис
Затворих вратата на банята и видях лицето си в огледалото. Нямах представа колко бързо се променя, избледнява. Ако бях, щях да се взирам в отражението си, запаметявайки го. Това беше последният път, когато се погледнах в истинско огледало за повече от десетилетие.
Рута Сепетис
Ана излиза от бараката с Фуга. Лицето му е чисто. Косата му с цвят на черен суров петрол е разделена на път отстрани и умело пригладена назад от силното му архитектурно лице. Тюркоазеният костюм от светлини хвърля искри с всяко малко движение. Човекът, който изглеждаше като убиец, сега изглежда като матадор.
Рута Сепетис
Всеки път, когато си помисля, че нашият свят не може да пропадне повече, ние се хвърляме в още по-голяма пропаст.
С. А. Чакраборти
Само че докато полудяваме, можем да извървим целия път. Само частица здрав разум няма стойност.
С. С. Ван Дайн
Отражението отваря пътя към критиката, а народът може да не харесва критиката. По този начин идеологиите се превръщат в затворени кръгове, подготвени да се чувстват възмутени от питащия ум.
Саймън Блекбърн
Съвпаденията означават, че си на прав път.
Саймън ван Буй
Нашите борби са краткосрочните стъпки, които трябва да предприемем по пътя си към дългосрочен успех.
Саймън Синек
Все още съм много вярващ в спонтанността на някои видове писане. Но тогава трябва в крайна сметка, когато пишете дълга пиеса, да правите корекции по пътя - всякакви корекции.
Сам Шепърд
Когато за първи път започнах, не знаех как да структурирам пиеса. Бих могъл да напиша диалог, но просто не успях отвъд това и да отида там, където исках да отида.
Сам Шепърд
Когато за пръв път започнах да се снимам, бях ужасен от камерата.
Сам Шепърд
Предишна
1
...
50
51
(Текуща)
52
...
90
Следваща