Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 49
Важно е да се признае, че расизмът по произход е научна доктрина. Всеки път, когато дадена научна доктрина бъде отхвърлена, като свидетелство за идеята за придобитото наследство на влиянията на околната среда, старата научна доктрина, тъй като остава в популярната мисъл, се обвинява за религията или популярното суеверие!
Раусас Дж. Ръшдуни
Всеки път, когато хората започват да говорят за твърде много хора, те проправят пътя за тяхното унищожение. Представлява суициден елемент в човека. Защото децата са аспектите на господството на човека. Освен това друг аспект на това господство е господството над всяко живо същество. Над животинския свят. Така човекът е създаден с отношение към животните, установено като нормативно със здрава психология.
Раусас Дж. Ръшдуни
Когато ефективно се консултирате със служител за това как да работите с дете в нужда, вие го обучавате да работи с подобни деца надолу по пътя и всички деца в класа на учителя се възползват от новите знания.
Ребека Бранстетър
Сида изглеждаше така, сякаш не можеше да се роди от тялото ми. Това беше първият път, когато почувствах, че тя не съм аз: че е някой друг. Не харесвах това усещане.
Ребека Уелс
Както при всяко пътуване, Пътят има край, макар че не трябва да си го представяме като прав път, водещ до определена цел, а по-скоро като величествена планина, чийто връх крие присъствието на Бог. Има, разбира се, много пътеки към върха - някои по-добри от други. Но тъй като всеки път в крайна сметка води до една и съща крайна цел, няма значение кой път ще поемете.
Реза Аслан
Момчетата от мафията са просто несигурни хора, които искат парите си. Те са като малки деца на седем години, когато не си проправят път. Познавах такива момчета, които растат в Ню Джърси.
Рей Лиота
Понякога тя мислеше за Дейвид като за щраус, който заравя главата си в пясъка и се насилва да вярва, че всичко ще бъде наред. Това беше едно от малкото неща в него, които тя намираше за разочароващи. Не беше толкова оптимизъм, колкото неспособност да се изправиш пред реалността и склонност да търсиш лесния изход. Този път нямаше да се получи. Нямаше лесен изход.
Рейчъл Абът
Каква е реакцията ви, когато вашият любим влезе през вратата? Слънцето изгря ли, или чуваш далечни тътнежи на гръмотевици? Утаява ли се студен лед около сърцето ви, знаейки, че пътят пред вас ще бъде изпълнен с хлъзгави петна, или можете да се облегнете и да се насладите на слънцето? Мислете за сърцето и душата си като за времето и слушайте какво ви казват. Имате право да усетите топлината на слънчевите лъчи, но да стигнете до това топло място може да означава, че първо трябва да преживеете няколко дъждовни дни.
Рейчъл Абът
Ти стана и направи нещо. И ако опитът да намериш път, когато дори не знаеш, че можеш да стигнеш до там, не е малко чудо; тогава не знам какво е.
Рейчъл Джойс
Гледам празничните светлини в далечината, мигащи като звезди, които ме викат. Този път отговарям.
Рейчъл Липинкот, Мики Доутрин, Тобаяс Яконис
Една от големите красоти на архитектурата е, че всеки път тя е като животът започва отначало.
Ренцо Пиано
Повечето хора трябва да умрат, за да стигнат до Ада. Взех прекият път.
Андрю Клаван
Неспособността да се доверява на другия беше основен недостатък в характера му, наследен от неговия баща, той му бе предаден по кръвен път. Ако Лорна казва истината, естествено, че ще го мрази за разпита му, но как да бъде сигурен? Незнанието го побъркваше и изкарваше на бял свят чудовището в него.
Андрю Портър
Понякога е напълно приемливо да решите да не решавате, да останете объркани и широко отворени за следващото нещо, което ще се появи в пътя, който изграждате.
Андрю Смит
Представете си, че всеки път, когато вдишвате, Вселената диша във вас и докато издишвате, тя издишва от вас.
Андрю Уейл
Наркотиците нямат духовен потенциал, хората имат духовен потенциал. И може да се нуждаем от техники, които да ни движат в тази посока, а употребата на психоактивни лекарства очевидно е един път, който е помогнал на много хора.
Андрю Уейл
В Европа, когато тютюнът беше въведен за първи път, той веднага беше забранен. В Турция, ако ви хванат с тютюн, са ви прерязали носа. Китай и Русия наложиха смъртно наказание за притежание на тютюн.
Андрю Уейл
Погребението на слон ме кара да плача всеки път, както и реклама с дете, което напуска дома си за колеж.
Андрю Шон Гриър
Следващия път, когато някой се държи критично към вас, просто отделете малко време, за да разгледате живота си. След това се усмихнете на себе си.
Рики Джървейс
Отдавам славата на Бог за хората, с които съм работил и които са ми помогнали по пътя.
Рич Девос
Мързелът е пътят към прогреса, но само когато е свързан с интелигентна мисъл и висока амбиция.
Ричард Кош
Пътят към ада е постлан със стремежа към обем. Обемът води до маргинални продукти, маргинални клиенти и значително увеличена управленска сложност.
Ричард Кош
Предишна
1
...
48
49
(Текуща)
50
...
90
Следваща