Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Път" - страница 2
Дори да сте на прав път, ако само си седите там, вие просто ще бъдете прегазени.
Уил Роджърс
Всеки път, когато вземаш решение, най-доброто нещо, което можеш да направиш, е да направиш нещо правилно, следващото добро нещо е да направиш нещо грешно, най-лощото е да не направиш нищо.
Теодор Рузвелт
Космосът въобще не е далече. Той е само на един час път с кола, ако колата може да се движи право нагоре.
Фред Хойл
Хората казват, че ти ходиш по неправилен път, тогава когато просто това е твоя път.
Анджелина Джоли
Най-добрия път да предскажеш бъдещето е да го създадеш.
Питър Дракър
Когато черна котка мине пред пътя ти, това означава, че животното отива някъде.
Граучо Маркс
Ако едно момиче върви в погрешния път, то мъжът, който я следва, върви в правилния.
Мей Уест
Да, аз съм мечтател. Мечтател е онзи, който намира пътя си само на лунна светлина. А наказанието му е, че съзира зората преди останалите хора.
Оскар Уайлд
Ако вярвате, че можете, вие сте изминали половината път.
Теодор Рузвелт
Геният открива пътя, талантът върви по него.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Истинският лидер няма нужда да води – достатъчно му е да посочва пътя.
Хенри Милър
Критикът е човек, който знае пътя, но не може да шофира.
Кенет Тайнън
Направете нещо, което не можете да правите. Провалете се в него. Опитайте още веднъж. Втория път го направете по-добре. Единствените хора, които никога не се провалят са тези, които никога не вдигат високо летвата. Това е вашият момент. Вземете го.
Опра Уинфри
Разберете, че правото да изберете свой собствен път е свещена привилегия. Използвайте го. Мислете за възможностите.
Опра Уинфри
Водя жена си навсякъде, но тя винаги успява да намери обратния път до вкъщи.
Хени Янгмен
Истината няма път. Истината е да живееш, следователно, да се променяш.
Брус Лий
Сънищата са царският път в безсъзнанието.
Зигмунд Фройд
Всеки път, когато мисля за разпятието на Христос, аз изпадам в грях от завист.
Симон Вейл
Всеки път, когато отида да гледам филм - това е магия - без значение за какво се разказва в него.
Стивън Спилбърг
Човек с ясна цел ще се движи дори по най-трудния път. Човек без никаква цел няма да напредне и по най-гладкия път.
Томас Карлайл
Никога не гледайте надолу, за да изпитате земята, преди да направите следващата си стъпка; само онзи, който държи погледа си насочен към далечния хоризонт, ще намери правилния път.
Даг Хамаршелд
Единственият път да се наслаждаме на на живота - да бъдем безстрашни и да не се боим от поражения и бедствия.
Джавахарлал Неру
Предишна
1
2
(Текуща)
3
4
...
90
Следваща