Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "История" - страница 50
Не се занимавам с "политическа коректност", каквото и да означава това. Пиша историите, които искам да напиша, включвайки героите, които искам да представя. Не засягам демографските основи, за да успокоя тази или онази група. Пиша каквото искам. Точка.
Пол С. Кемп
Разделянето е световно събитие, което създава вълни из всички кралства. Книгите от поредицата са свързани по това, че се развиват на този фон, показвайки различни аспекти от него. Историите обаче не са продължения или преплетени, въпреки че има някои великденски яйца в книгите.
Пол С. Кемп
Историята на ХХ век - век на Америка! - е доста история в покачването на цените.
Пол Самюелсън
Там оперирам. В сенките. Нека други хора да си припишат заслугите. Не бъдете историята, оформете историята: това е моето мото.
Пол Тордей
В известен смисъл моята лична история, която не е моя, а буквално и образно преследвана от външни сили, е почти толкова ужасна, колкото това, което се случи в действителност.
Пол Трембли
Колкото повече една история на ужасите се доближава до истината за нещата, толкова по-ефективна ще бъде тя.
Пол Трембли
В по-голямата си част съзнателно не си мисля, че размивам жанровите линии. Опитвам се да остана фокусиран единствено върху обслужването на нуждите на конкретната история, върху която работя.
Пол Трембли
Няма обективна причина, която някой може да посочи, която да доказва, че една история на ужасите е вродено непълноценна или че е обречена на провал като произведение на изкуството, защото е ужас. Всеки, който твърди обратното, е интелектуално нечестен.
Пол Трембли
Когато се доверите достатъчно на подсъзнанието си, за да вкарате нещо в една история и след това да разберете защо наистина трябва да е там по-късно, когато това се получи, да, това са нещата.
Пол Трембли
Да срещнеш себе си и да споделиш емоции, болка, история, радост и смях един с друг е може би най-лечебното преживяване.
Пол Холмс
Ако историята учи на нещо, то някой, който е готов да пожертва собствения си живот, може да убие всеки.
Пол Хофман
Книгите могат да бъдат невероятно приключение. Останах под одеялото си и едва се движех и никой не би предположил как умът ми препуска и сърцето ми се рее от истории.
Пола Маклейн
Тогава не всички вярваха в брака. Да се ожениш означаваше да кажеш, че вярваш и в бъдещето, и в миналото - че историята и традицията и надеждата могат да останат сплотени, за да те задържат.
Пола Маклейн
Най-доброто време за написване на история е вчера. Следващото най-добро време е днес.
Р. А. Леферти
Добрите истории, разбира се, пишат сами. И някой иска да знае кои са наистина добрите писатели и колко от тях има. Няма такива. Повечето от писателите са симпатични измамници. Някои от тях са непоправими измами.
Р. А. Леферти
Тя обичаше стари хора с истории за младостта, звука на писците върху хартията, миризмата на мастило на нови книги, тътенът на три или четири контрабаса, свирещи в унисон.
Р. Дж. Елъри
Човек трябва да има много деца - това е задължителна история. Много деца са добри, защото се грижат едно за друго и по това време можете да отидете и да работите, да работите, да работите.
Радислав Гандапас
Нека ти благодаря за разказите. Толкова много истории. Ще ви запомня всички... с вашите истории. Карат ме да си помисля за листата, които общинската управа на Токио почиства всяка есен!
Рана Дасгупта
Просто съм от хората, които винаги могат да разкажат една и съща история два пъти, забравяйки, че вече съм я разказвал.
Рандал Мънро
Освен ако не се научим как смирено да разказваме един на друг нашите истории за даване, нашите църкви няма да се научат да дават.
Ранди Алкорн
За да обърнем вълната на материализма в християнската общност, ние отчаяно се нуждаем от смели модели на живот, съсредоточен върху царството. Въпреки нуждата ни да го правим по начин, който не прославя хората, ние трябва да чуем историите на другия за даването, в противен случай нашите хора няма да се научат да дават.
Ранди Алкорн
Цялата история на моята любов се побира в прашна кутия.
Рансъм Ригс
Предишна
1
...
49
50
(Текуща)
51
...
91
Следваща