Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "История" - страница 24
За мен това е да напиша книга и да разкажа на хората за тази история.
Ребека Склут
Това, което те не знаят, е, че минах през ръба преди години и живях, за да разкажа историята.
Ребека Уелс
Започнах да пиша, след като слушах страхотни истории като дете в Луизиана, където белегът на човек беше неговата или нейната способност да бъде разказвач. Също така започвам да пиша като професионална актриса, чието тяло е обучено да слуша, да подушва и да се вживява в героите без преценка.
Ребека Уелс
Митовете са просто истории за истината, която ние сме забравили.
Рик Риърдън
Има поне един момент в историята на всяка компания, когато трябва да се промени драстично, за да се издигне до следващото ниво на производителност. Пропуснете този момент - и вие започвате да намалявате.
Андрю Гроув
Не можете да избегнете влиянието на архитектурната история.
Ричард Майер
Ако мога да ви разкажа историята от началото до края за пет минути, съм готов да започна да пиша.
Ричард Прайс
Какво е чувството да си родител? Какво е чувството да си дете? И това правят историите. Те те водят там. Те предлагат драматично обяснение, което винаги се различава от обяснението в изложението.
Ричард Русо
Кратката история е нещо, което според мен може да бъде интуитивно и предвидено и задържано в съзнанието ви почти веднага.
Ричард Русо
Историята винаги е по-добра от способността ви да я напишете.
Робин Маккинли
Опитът на демократичните страни с най-напредналите икономики също ни казва, че не се е появил нито един модел, нито дори доминиращ модел; и това, което се появи, е продукт на специалните характеристики и уникалната история на всяка държава.
Робърт Дал
По ирония на съдбата самият факт, че демокрацията има толкова дълга история, всъщност е допринесъл за объркване и несъгласие, тъй като "демокрацията" означава различни неща за различните хора по различно време и места.
Робърт Дал
Ако нещо обезсърчава семейството ми, това е моята история на затвора. Но нямам какво друго да им разкажа.
Робърт Дауни Джуниър
Мисля, че трябва да носите бижута само ако имат история зад себе си.
Робърт Карлайл
Напомня ми за една стара суфи история за добър човек, на когото Бог изпълнил едно желание. Главният каза, че би искал да прави добро, без да знае за това. Господ изпълни желанието му. И тогава Бог реши, че това е толкова добра идея, че ще изпълни това желание на всички човешки същества. И така е до днес.
Робърт Фулам
Ще продължите да четете истории за измама и корупция - за полицаи, които лъжат и крадат, лекари, които жънат, където не им шият, политици на кеф. Не се заблуждавайте. Те са новина, защото са изключения.
Робърт Фулам
Хората на Съединените щати, може би повече от всяка друга нация в историята, обичат да се унижават и да провъзгласяват своята недостойнство и изглежда намират освежаване в това... Това е мрачна лекомисленост, но все пак лекомислие.
Робъртсън Дейвис
Самурайските филми, като уестърни, не трябва да са познати жанрови истории. Те могат да се разширят, за да съдържат истории за етични предизвикателства и човешка трагедия.
Роджър Ебърт
Може ли Америка да съществува без данък върху дохода? Идеята изглежда радикална, но в действителност Америка се справи отлично без федерален данък върху доходите за първите 126 години от нейната история.
Рон Пол
Не ми е много интересно да начертавам ежедневна позната реалност. Винаги търся територия, в която да изследвам ГОЛЕМИТЕ теми, историите за живота или смъртта.
Роуз Тримейн
Разгръщането на една история е едновременно вълнуващо и толкова трудно за всеки роман, който съм написал, независимо от времето и мястото.
Роуз Тримейн
Така че историята е плодородна територия за мен и мисля, че бих могъл да се чувствам щастлив с всеки период от историята, при условие че разполагам с подходящите източници и необходимото време за първоначалните изследвания.
Роуз Тримейн
Предишна
1
...
23
24
(Текуща)
25
...
91
Следваща