Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 60
Убеден съм, че най-истинският акт на смелост, най-силният акт на мъжественост, е да пожертваме себе си за другите в напълно ненасилна борба за справедливост. Да си мъж означава да страдаш за другите. Бог да ни помогне да бъдем мъже!
Сесар Чавес
А всички спорове между мъжа и жената са или заради пари, или заради секс.
Сесили фон Зигесар
Светът винаги е бил предаден от достойни мъже с лоши идеали.
Сидни Харис
Не можете да отворите страниците на Новия завет, без да осъзнаете, че едно от нещата, които го правят толкова "нов" във всяко отношение, е, че тук мъжете и жените наричат Бог "Отец". Това убеждение, че можем да говорим за Господаря на вселената в толкова интимни термини, лежи в основата на християнската вяра.
Синклер Фъргюсън
Как една жена да разкаже историята на живота си и да не се спъва по мъже?
Славенка Дракулич
От момента, в който въоръжени мъже се появиха в селото им, всяко от момичетата престана да бъде индивид.
Славенка Дракулич
Мъжете се възстановяват от раздяла много по-бързо от жените. На всяка раздяла умира жена. След всяка раздяла човек се преражда.
Сое Валдес
След като стигне до убеждението, че "на света няма нищо, което е достойно за нея!", мъжа предлагайки себе си.
Спенсър Трейси
В природата няма нищо по-прекрасно от жени и нищо по-уродливо от тези мъже, които им подражават.
Стас Янковски
Ако една жена прибягва до сълзи, за да спечели, мъжът трябва да се преструва на малко момче.
Стенли Елин
Мила, спомняш ли си мъжа, за когото се омъжи? Докосни ме, напомнете ми кой съм.
Стенли Кюниц
Мъжете не знаят как да се справят с мъката. Обикалят я от километър. Много по-лесно е да се преструвате, че нищо не се е случило.
Стефан Брайс
Връзките са ми интересни. Не само между мъже и жени, а бащи и синове, братя и сестри и приятели.
Стив Бушеми
Любовта на жената към мъжа умира, когато мъжът престане да й обръща внимание.
Стив Олтън
...мъжете независимо от тяхното финансово положение, социален статус, или биография искат, жените да им позволят да се грижат за тях.
Стив Харви
Фактически има само три неща, които в крайна сметка, са нужни на всеки мъже: поддръжка, вярност и секс. Само три.
Стив Харви
Не се страхувайте да изгубите мъже, понеже, ако той действително ви обича, той няма да отиде никъде.
Стив Харви
Любовта на мъжете не прилича на любовта на жените. И все пак любовта му, все още е любов.
Стив Харви
Мъжете уважават стандартите - създайте свои.
Стив Харви
През деветнадесети и двадесети век имате тези големи национални държави, които хвърлят младите си мъже един срещу друг. Победата наистина щеше да зависи от това кой можеше да свърши най-добрата работа, за да възпита децата си да станат ефективни и ефективни войници. Това е доста грандиозно, предполагам, но наистина го мисля и слава богу, че армиите на демокрацията излязоха от това като триумфални армии.
Стивън Амброуз
Жените навсякъде имаха по-високи резултати в две от тези категории - социална отговорност и емпатия - докато мъжете общо взето постигат по-високи резултати по отношение на толерантността към стрес.
Стивън Дж. Стейн
Видях мъж, преследващ хоризонта.
Стивън Крейн
Предишна
1
...
59
60
(Текуща)
61
...
93