Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 48
Аз искам да завися от мъжете.
Ева Мендес
Забелязали ли сте, че всички мъже са разположени при нея? Искам да кажа всичко освен нейният собствен.
Едит Уортън
Мъжа по-скоро ще промени облика на земята, от колкото своите привички.
Елеонора Дузе
Ако мъжа говори на жената за своите грехове, то обичайно е заради това, че да добави към тях още един.
Ерик-Еманюел Шмит
Мъжете ценят у жената само дълбочината на нейното деколте.
Жа Жа Габор
Жена, която е на тридесет, се намира в своята най-добра форма, но мъж, който е на тридесет, е твърде стар, за да го разбере.
Жан-Пол Белмондо
Мъжете и цените винаги се стремят да се изкачат възможно най-високо.
Жана Моро
На мъжете и жените е дадено да разделят поравно само финансови трудности.
Зелда Фицджералд
Има мъже, красноречието на които превъзхожда женското, но нито един мъж не притежава красноречието на женските очи.
Карл Мария фон Вебер
Установено е, че похвалата има по-негативно влияние върху жените, отколкото върху мъжете.
Алфи Кон
Преди, беше така че мъжете предлагаха на жените да поговорят, но в действителност искаха да правят секс; сега те рядко се чувстват длъжни да предлагат секс, но в действителност те искат да поговорят.
Катрин Уайтхорн
Жалко е, че повече мъже не са копелета по рождение вместо призвание.
Катрин Уайтхорн
На младото момиче трябва известно време, за да намери мъжа на своя живот. Това не и пречи да се ожени за междувременно.
Колет
Робството е грях, когато белите са били поставени в игото, но не и когато е за африканците. Всички хора са създадени равни, освен ако не решим, че не сте мъж.
Колсън Уайтхед
Никой не е идеален. И мъжа не трябва да бъде такъв.
Линдзи Лоън
На хубава музика е много по-лесно да изобразиш елегантен мъж.
Луи дьо Фюнес
Помни: твоята приятелка е по-опасна, отколкото приятелката на твоят мъж.
Магдалена Самозванец
Щастието на мъжа го дава жената, но удовлетворението жените.
Магдалена Самозванец
От всички мъже, които не съм обичала, най-добрият беше първият ми съпруг.
Ан дьо Стал
Ако мъжете ценяха у жените преди всичко ума, щеше да има много по-малко глупачки.
Аркадий Давидович
Ако жената не се предава, мъжът капитулира.
Аркадий Давидович
Непонятна ми е женската привързаност към оня мъж, който ги подкрепя и закриля. То е все едно да обичаш дърво, на което можеш да се облегнеш."
Блага Димитрова
Предишна
1
...
47
48
(Текуща)
49
...
93
Следваща