Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 41
Ако жената има професия, на нея не и е нужен мъж - достатъчен е любовник.
Алфред Капю
Превъзходството на мъжете в крайна сметка е основано не на физическа сила, а на мълчаливо съгласие на обществото със система от ценности, съвсем не биологически по своята природа..
Кейт Милет
Правя балади, които казват това, което всеки мъж иска да каже и всяка жена иска да чуе, или правя песни по социални въпроси.
Кени Роджърс
Не само трудещите се жени страдат от слабото заплащане на труда. Мъжете работници, също страдат от това.
Клара Цеткин
Всъщност не се срещам с много мъже, защото те, предполагам, се страхуват да не се приближат до мен или смятат, че съм от друга планета.
Клаудия Шифер
Три от романите ми и немалък брой разкази са разказани от гледна точка на мъжете. Възпитавана съм в къща с жени.
Колм Тойбин
Хенри прецени, че причината, поради която шайените винаги са яздили Апалуза в битка, е, че докато мъжете пристигнаха там, те бяха толкова ядосани на конете, че бяха готови да убият всичко.
Крейг Джонсън
Животът е твърде кратък, за да танцуваш с грозни мъже.
Кристина Дод
За да поддържаме всяка велика нация до висок стандарт на цивилизацията, трябва да има достатъчно висши герои, които да поддържат баланса на силите, но в момента, в който балансът на силите попадне в ръцете на второразрядни мъже и жени, упадъкът на това нацията е неизбежна.
Крисчън Ларсън
Ако мъж иска да има романтична връзка с теб, той се опитва да те целуне. Това е цялата история и ако той не те целуне, никога няма причина да го чакаш.
Къртис Ситенфелд
Никога не се доверявай на мъже с добри намерения. От тях винаги има само разочарования.
Лайза Клейпас
Аз планувах седем деца и един мъж, а се получи обратното.
Лана Търнър
Тя беше чела някъде, че нормалните здрави мъже имат до двадесет ерекции на ден. Хм... да, Арес определено беше здрав.
Лариса Йон
Такава красота, помисли си той, е твърде съвършена, за да се е появила просто случайно. Този ден в центъра на Тихия океан беше за него подарък, създаден съзнателно, състрадателно, за него и Фил. Радостни и благодарни в разгара на бавното умиране, двамата мъже се къпеха в този ден, докато не дойде залезът, а времето им в затишие да свърши.
Лаура Хиленбранд
Омъжена жена има същото естествено право да придобива и притежава имущество, както и да сключва всички разумни договори, които е психически компетентна да сключва, каквито има женен мъж или друг мъж.
Лизандър Спунър
Вие скърбите по тези времена, когато мъжете бяха истински мъже и сами писаха драйверите за устройствата?
Линус Торвалдс
Мъжете са много емоционално зависими от жените от деня на тяхното раждане до деня на изтичането им.
Лора Шлезинджър
Изследванията показват, че повечето жени искат мъжът им да печели повече от тях.
Лора Шлезинджър
Ние сме едно цяло, Гренвил и аз, а умът е неин, заради това, че съм мъж и не го имам.
Лорета Чейс
Истинският път към сърцето на мъже е шест инча метал между ребрата.
Лоръл К. Хамилтън
Няма нищо толкова привлекателно като празен лист. Вземете един привлекателен мъж, нахлупете дебела козина на мечтите и voil, перфектният мъж. Без абсолютно никаква прилика с реалността.
Лорън Уилиг
Мъжете, които не са познавали ужаса на смъртта, вероятно няма да бъдат удивени от това.
Лу Сюн
Предишна
1
...
40
41
(Текуща)
42
...
93
Следваща