Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 4
Жените живеят по-дълго от мъжете, особено вдовиците.
Жорж Клемансо
Ако мъж започне да следи за модата, започнете да следите мъжа.
Константин Мелихан
Всеки мъж, който не е чудовище, математик или луд философ, е роб на някоя жена.
Джордж Елиът
Не отричам, че жените са глупави. Бог все пак ги е направил да приличат на мъжете.
Джордж Елиът
Жена, която не умее да влияе на мъжа си, е гъска. Жена, която не иска да влияе - светица.
Мария фон Ебнер-Ешенбах
Ако едно момиче върви в погрешния път, то мъжът, който я следва, върви в правилния.
Мей Уест
Без значение колко щастлива е една омъжена жена, винаги й доставя удовоствие да открива, че има мъже, които мечтаят да не е.
Хенри Луис Менкен
Жените без мъжко общество бледнеят, а мъжете без женско оглупяват.
Антон Чехов
Мъжете са като стомана. Когато загубят закалка, тогава и падат.
Чък Норис
Истинският мъж - мъж, който помни рождения ден на жената, но никога на колко години е. Мъж, който не помни рождения и ден, а точно знае на колко години е - това е нейният мъж.
Фаина Раневска
Животът е прекалено кратък, за да си позволим да го пропиляваме с диети, неудовлетворени мъже и лошо настроение!
Фаина Раневска
Ние все още мислим за силния мъж като за родèн лидер, а за силната жена като за аномалия.
Маргарет Атууд
Ако мъжът гледа три футболни мача един след друг, той трябва да бъде обявен за юридически споминал се.
Ерма Бомбек
Не мисля, че мъжете са освободени в по-голяма степен от жените.
Индира Ганди
Жените имат нужда от причина, за да правят секс. Мъжете имат нужда от място, където да го правят.
Били Кристъл
На жена, която се стреми да бъде равна на мъжа, и липсва амбиция.
Тимъти Лиъри
Най-сигурният начин да накараш един мъж да свърши нещо, е да му намекнеш, че вече е стар за тази работа.
Шърли Маклейн
Осемдесет процента от женените мъже изневеряват в Америка. Останалите - в Европа.
Джеки Мейсън
Всеки мъж, когото съм срещала, е искал да ме защити. Не мога да разбера от какво.
Мей Уест
Дайте на мъжа свобода на ръцете... и той веднага ще ги пусне на воля.
Мей Уест
Толкова е просто да бъдеш добра с един мъж, докато не си влюбена в него.
Дороти Паркър
Брак - съюз между мъж, който не може да спи при затворен прозорец, и жена, която не може да спи при отворен прозорец.
Джордж Бърнард Шоу
Предишна
1
...
3
4
(Текуща)
5
...
93
Следваща