Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 38
Днес за джентълмен се счита мъж, който преди целувката изважда цигарата от устата си.
Барбра Стрейзънд
Много мъже са уверени, че излизането с деца не е мъжка работа. Но какво пречи да бъде нежен татко и истински мъж едновременно?
Бенджамин Спок
Мъжете и жените принадлежат към различни видове и комуникацията между тях все още е в зародиш.
Бил Козби
Жените не са по-слаби. Прочетете това отново. Жените не са по-слаби. Те са също толкова силни, също толкова решителни, също толкова креативни и са изпълнени със също толкова потенциал, колкото всеки мъж.
Брад Мелцър
Мъжете лесно се съблазняват, понеже мъжете са глупави.
Брайън Молко
Днешните жени не искат да бъдат домакини - те се учат и доказват за всичко, не по-зле от мъжете. В резултат умните жени получават образование, а най-глупавите раждат деца. Така затъпява и деградира целият човешки род.
Варг Викернес
Смята се, че мъжете са по-суетни заради тези качества, които те с удоволствие вярват, че притежават, отколкото тези, които наистина притежават.
Венсан Воатюр
Собственият ми съпруг беше разведен, когато се запознахме, но без деца. Не знам какво щях да направя, ако ги имаше. Получих съобщението много рано, че най-лошата грешка, която една жена може да направи, е да се омъжи за мъж с деца.
Айлет Уолдман
Стереотипният гей мъж е някой, в чиято компания се радвам, някой, който ме разсмива, някой, който бих искал детето ми да бъде. Стереотипната гей жена ме прави несигурна, съзнавайки провалите си като феминистка.
Айлет Уолдман
Пътят към вътрешно обогатения живот не е скрит от мъжа или жената, които копнеят да вървят по него.
Гай Финли
Обичайно е така: мъжете в кръчмите носят безсмислици, а жените в кухните носят на света здравият разум.
Гари Олдман
Отношенията между мъжете и жените в киното са твърде идеални, че да бъдат истина.
Гаспар Улиел
Исках да покажа платонично приятелство между мъже и жени, защото смятам, че то е недостатъчно използвано в художествената литература.
Гейл Хъниман
Правилно хвърлен мъж се връща като бумеранг.
Гъртруд Стайн
Никога не съм искала да бъда мъж - на мен ми е жал за тези неприспособени към живота създания.
Глен Клоуз
Преструващото превъзходство на мъжа над жената и деспотичната власт, която той възлага на себе си, имат същия произход като господството на благородството.
Гракх Бабьоф
Женският опит е различен от този на мъжкия и ако като писател мъже не можете да приемете тази основна предпоставка, тогава никога няма да можете да пишете добре на жените.
Грег Рука
Примамливостта на нескромността не е в това, което се вижда, а в това, което не се вижда. Скромността предизвиква предизвикателство за един мъж да спечели романтично вашата добродетел.
Дана Греш
Нямам какво да споделя с други мъже. Сърцето ми потъва, когато се кача на такси и някой започне да ми говори за футбол.
Дейвид Уолямс
Определено обичам жените, обичам да съм сред жените, намирам ги за невероятни и опияняващи и никога не съм имал това чувство, което изпитвам при жените с мъж.
Дейвид Уолямс
Никой мъж не може да опише друго убедително, в което се крие магията на жената, която го превзема.
Алджернън Блекууд
Все пак би било чудесно, само веднъж, мъжът да я гледа с пълно обожание. Да бъде... увлечен. Да, това беше думата. Тя би искала мъж да бъде увлечен от нея.
Дж. Р. Уорд
Предишна
1
...
37
38
(Текуща)
39
...
93
Следваща