Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 35
За да завоюва една жена, мъжа съчинява чудесна лъжа. За да отхвърли жена, мъжа съчинява глупава и абсурдна лъжа.
Колет
Разбрала съм, че някои мъже до сега не умеят да разговарят с жените. Светът може да се променя, но мъжете винаги си остават неандерталци.
Сонам Капур
Всичко е за задника: мъжът може да седи на масата в продължение на дванадесет часа, но жената не може. Затова има велики писатели и няма големи писателки.
Станислав Говорухин
Може би именно този призрак най-много преследва работещите мъже и жени: планираното остаряване на хората е парче с планираното остаряване на нещата, които те правят. Или продават.
Стъдс Търкъл
Жените симулират оргазми, а мъжете - финанси.
Сузи Орман
Много жени бъркат враждебността на мъжа с остроумие и мълчанието му с дълбочина.
Сю Графтън
Една жена никога, никога, никога не трябва да бъде финансово зависима от никого, особено от мъж, защото в момента, в който станеш зависима, можеш да бъдеш малтретирана.
Сю Графтън
Жената не трябва да зависи от защитата на мъжа, но трябва да се научи да се защитава.
Сюзан Бет Пфефър
Никога не съм срещал толкова висок мъж като мен, който да е толкова бърз като мен.
Тайсън Фюри
Жените винаги искат мъжа, който другите жени искат.
Такър Макс
Мъжете ще се отнасят с вас така, както им позволите. Няма такова нещо като "заслужаване" на уважение; получавате това, което изисквате от хората.
Такър Макс
Ако една жена стане твърда в преговорите, тя е трудна, докато мъжът би бил смятан за брилянтен бизнесмен.
Тамара Мелън
Малко бижута върху мъжа е добре, въпреки че той никога не трябва да носи твърде много. Всеки мъж винаги трябва да има страхотен часовник.
Тамара Мелън
Повечето мъже са като кучета. Изглеждат страховити, обичат да ръмжат по дреболии, но по същество са много привързани. И повечето жени са като котки: те мъркат нежно и никой не знае какво имат предвид.
Татяна Полякова
Жените вече не са жертви. Те станаха лидери. Те са начело на демонстрациите. Ще споделим роля във всички аспекти на живота, рамо до рамо с мъжете.
Тауакул Карман
...повечето мъже и жени ще се поддадат на силните течения, които ги засмукват в моретата на разрухата. Само най-силните в ума и духа ще плуват срещу това течение.
Тед Декър
Някои може да кажат, че не трябва да повдигаме нови различия между хората; не трябва да издигаме нови граници, по-скоро трябва да накараме старите да изчезнат. Но мъжете, които мислят по този начин, са симпатични мечтатели; и идеята за родна земя все още ще процъфтява, когато прахът от костите им ще изчезне безследно във ветровете. Всемирното братство дори не е красива мечта. Антагонизмът е от съществено значение за най-големите усилия на човека.
Теодор Херцел
Омръзна ми да гоня духове, кухи мъже, които бяха извън зоната ми на комфорт, мъже, които нямаха какво да ми дадат, освен бързане. Това беше всичко, което поисках, и всичко, което някога съм получавал.
Тери Макмилан
Мъжете често правят неща за жени, които не искат да правят, така както жените ще правят неща за мъжете, които не искат да правят.
Тим Алън
Истинските мъже не използват инструкции, синко. Освен това, това е само мнението на производителя как да съберат това.
Тим Алън
...в бъдеще типична фабрика ще приема трима работници: мъж, компютър и куче. Компютърът ще свърши цялата работа. Човекът ще храни кучето. А работата на кучето? Да ухапе мъжа - ако докосне компютъра.
Тод Бъкхолдс
Ергенът е мъж на който се е отдало да не си намери жена.
Антоан Прево
Предишна
1
...
34
35
(Текуща)
36
...
93
Следваща