Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 34
Повечето мъже се отличават с една забележима добродетел или благодат - Мойсей за кротост, Йов за търпение, Йоан за любов. Но в Исус намираш всичко.
Осуалд Сандърс
Разбито сърце, твърде много студена бира, океански вълни и желаещ мъж никога не са били добра комбинация, независимо какво казват кънтри песните.
Пати Калахан Хенри
Бъдете смели, сине мой, и не забравяйте, че най-добрите мъже винаги създават себе си.
Патрик Хенри
Темите... са това, за което хората говорят, когато не се познават добре. Темите... са това, за което мъжете говорят.
Патриша Гафни
Ние мъжете, не умеем да кажем "прощавай", оставайки при това джентълмени. Може би, Кари Грант или Дейвид Нивън биха знаели, какво да направят, но аз се съмнявам, че им е по силите да кажат: "Мила, аз повече не те обичам", съхранявайки при това обаянието си.
Педро Алмодовар
Винаги съм чувствал, че има три пола: мъже, жени и актьори. А актьорите съчетават най-лошите качества на другите два.
Питър Бискинд
Жените придават голямо значение на приятелството, но забравят че за нея, мъжете се отнасят така недоверчиво, а любовниците ревниво.
Пол Бурже
Би било Божие чудо, ако се случи. Знам го... Ако Бог пожелае, летните дъждове ще напълнят вадите... и сьомгата ще тече реката. И тогава моите сънародници... всички класи и маниери на мъжете - ще застанат един до друг и ще ловят сьомгата. И тяхната природа също ще бъде променена. Те ще усетят очарованието на тази сребърна риба... и тогава, когато разговорът се насочи към казаното от това племе или онова племе, което е направило... тогава някой ще каже, Нека станем и да отидем на риболов.
Пол Тордей
Мъжете често възприемат дрехата като нещо, лишено от мъжественост. Но бъдете уверени: ако имате чувство за стил, вие във всеки случай ще изглеждате мъжествено.
Ралф Лорен
Всяка жена иска, мъжа и да обича нейната душа, не само тялото.
Рейнбоу Роуел
Ние не можеш да сме спокойни сред мъже, чиито души се намират във възторг от това, да убиват всяко живо същество.
Рейчъл Карсън
Слушах мъжете да говорят, откакто пристигнах в Ню Йорк. Това обичат да правят мъжете. Говоря. Изповядвайте като експерти. Когато най-накрая се появи един, който не каза много, аз слушах.
Рейчъл Къшнър
Целувам се с мъжете вече 20 години. И през цялото време съм се бояла, че правя нещо неправилно. Химията е много важна за целувката. Вие можете да изиграете каквото и да е, но само не и целувката. Това е тежко.
Рейчъл Макадамс
Красив букет или дълготрайно цъфтящо растение е традиционен подарък за жените, но аз препоръчах както на мъжете, така и на жените да пазят свежи цветя в дома заради тяхната красота, аромат и повдигане, което придават на нашите настроения.
Андрю Уейл
Повечето американски диети, дори лоши, осигуряват повече от достатъчно калций за здравето на костите, особено за мъжете.
Андрю Уейл
Смятам че омразата към мъжете е почтена и възможна политическа позиция.
Робин Морган
Храбрият мъж е този, който признава, че се страхува. Само глупакът се смята за невидим.
Робърт Асприн
Никога, никога не съжалявайте и не се извинявайте, че вярвате, че когато един мъж или една жена реши да рискува да се обърне към света с истина, светът може да спре това, което прави и чува. Има твърде много доказателства за противното.
Робърт Фулам
Моят феминизъм е хуманизъм, като най-слабите са тези, които представлявам, и това включва много същества и форми на живот, включително някои мъже.
Сандра Сиснерос
Мъжете обичат да ви мачкат. Просто искам някой, който е доволен от себе си, щастлив с живота си. Не е нужно да разбива моят.
Сара Силвърман
Мъжете са по-интересни в книгите, отколкото в реалния живот.
Ани Бароуз
За да се разбере как са започнали черните проекти и как те продължават да функционират и днес, трябва да се започне със създаването на атомната бомба. Мъжете, които ръководиха проекта "Манхатън", написаха правилата за черните операции. Атомната бомба е майка на всички черни проекти и тя е родителката, от която са произлезли всички черни операции.
Ани Джейкъбсън
Предишна
1
...
33
34
(Текуща)
35
...
93
Следваща