Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 33
В древни времена мъжете се биеха с десните си ръце и се защитаваха с левите си ръце... дясната страна на тялото се смяташе за мъжествена, а лявата страна - женска.
Менли Палмър Хол
Един от начините да подхранвате мозъка да взема повече решения е да го храните с въглехидрати. Така че с течение на деня започвате да жадувате за повече въглехидрати – особено жените, защото жените са склонни да вземат повече от ежедневните решения в живота ни, отколкото мъжете.
Мехмет Оз
Докато чакате мъжа си цял живот, можете да се омъжите.
Анджела Картър
Има малко количество странни хора, които не обичат, когато жените остроумничат, но могат да се смирят с това. Много мъже до сега не възприемат женските шеги.
Мила Кунис
В основата си, аз се опитвам да направя мъжете по-чувствителни, а жените по-силни.
Миуча Прада
Етап за мъжете е не да изиграят д'Артанян, а да прочетат книгата, а после от това нещо да произтече. Появява се обострено чувство за приятелство, уважение към жената.
Михаил Боярски
Този кабинет се явява историческа крачка за създаване на равенство между мъжете и жените. Тези хора притежават значителни умствени и професионални способности, с голям политически престиж. Те могат да решат тези огромни задачи, които са пред нас.
Мишел Башле
Моята външност ми е донесла не само триумфи и поклонения от мъжете, но и много страдания.
Мишел Мерсие
Аз бях твърде пряма с мъжете и твърде много им доверявах. Всеки път исках да им вярвам, беше като първия път. За да се избавя от тази слабост, ми трябваше да усвоя изкуството на лицемерието.
Мишел Мерсие
Няма мъж по лицето на земята, който може да задоволи най-дълбоките копнежи на женското сърце - Бог ни е направил по такъв начин, че никога не можем да бъдем истински доволни от нещо или някой по-малко от Него.
Нанси Лий Демос
Вместо да игнорирам онези, които избират да публикуват мненията си, без да говорят с мен, аз се радвам да разсея всякакви слухове или погрешни схващания и съм доста горд да кажа, че съм много доволен гей мъж, който живее живота си пълноценно и се чувствам най-щастлив да да работя с прекрасни хора в бизнеса, който обичам.
Нийл Патрик Харис
Хубавото е, че жените имат толкова високи очаквания към мъжете, че това ни вдъхновява да се справим с тях. Това научих за мъжко-женските отношения.
Нийл Строс
Мъжете са сто пъти по-лоши, отколкото можете да си представите. Ние мислим най-лошите, най-плитки мисли през цялото време.
Нийл Строс
Много жени - не всички, много от тях - се чувстват несигурни, че мъжете са мъже.
Нийл Строс
Жена, която сама се налага на мъжете, скоро ще навлече на себе си пълното им презрение.
Никола дьо Шамфор
Нищо не е по-примамливо за мъж от жена, която изглежда добре с дънките си.
Нина Гарсия
Майка ми е специална история. Тя премина през толкова много, за да ни възпита, четирима мъже у дома, особено когато страната ни преживяваше наистина трудни времена.
Новак Джокович
За първи път чух за генерал Андерс и неговата армия преди повече от 50 години. Възхищавах му се тогава и все още му се възхищавам; и чувствам специална връзка с мъжете, жените и децата, които той спаси от глад, болести и служебно насилие. Тяхната е история за издръжливост и сила, която дава вяра в човешкия дух.
Норман Дейвис
Мъжете отминават, но делата им остават.
Огюстен Луи Коши
Мъжа и жената в края на краищата стават сходни един на друг.
Оливър Уендъл Холмс — младши
Има две неща, които всяка жена наистина иска: едно, тя иска да знае, че мъжът наистина я обича, и две, че няма да спре.
Омър Хикъм
Побоите на съпруги са толкова чести, защото мъжете вярват, че имат право да контролират жените. Никой не иска да признае следното: проблемът не е в жените, а в мъжете.
Андреа Дуоркин
Предишна
1
...
32
33
(Текуща)
34
...
93
Следваща