Quotes.bg
Начало
Автори
Цитати на деня
Популярни цитати
Теми
Цитати на тема "Мъж" - страница 29
Мъжете ревнуват всяка жена, дори когато нямат и най-малък интерес към нея.
Ян Неруда
Най-големите промени у жената са причинени от любовта, а у мъжа – от амбицията.
Рабиндранат Тагор
Мъжът и жената трябва да са като ръцете и очите. Когато ръцете болят, очите плачат. А когато очите плачат, ръцете изтриват сълзите.
Йоан Златоуст
Мъдрият мъж трябва да мисли не после, а преди това.
Епихарм
Сърцето на жената трябва да е толкова скрито в Бог, че мъжът трябва да Го търси, само за да я намери.
Макс Лукадо
Мъж и жена, но не двойка; само тайна, която мъж и жена се крият един от друг, ги прави двойка.
Макс Фриш
Да пречиш на мъжът да се наслаждава на собственото си хитроумие обикновено е неразумно.
Маргарет Атууд
Известен е фактът, че любовта на добрите жени, пази мъжът от всички нещастия.
Маргарет Атууд
Всички мъже са слаби, а най-слаби от всички са джентълмените.
Маргарет Тачър
След двадесет години брак аз, мисля, че започнах да разбирам какво иска жената. Любовта за жените е това което е между диалог и шоколад. А за мъжете е това което е между секс и пиене.
Мел Гибсън
Всички мъже са еднакви: първо те използват, а после ги изхвърлят като стари износени чорапи...
Мерилин Монро
Колко погрешно е жената да очаква мъжът да изгради света, който иска, а не сама да го създава.
Мерилин Монро
Винаги е едно и също: жените се обличат с бижута и кожи, а мъжете - с остроумие и цитати.
Морис Шевалие
Мъжът доказва своята любов не с това, колко говори за нея, а с това, колко мълчи за нея.
Мориц Готлиб Сафир
Какво може да бъде по-лошо от един свят, управляван от мъже? Това да е свят, който да бъде управляван от жени.
Нанси Астор
Всички мъже са еднакви, но някои от тях са по-еднакви.
Ноел Кауърд
Нищо не състарява мъжа, така както живота с една и съща жена.
Норман Дъглас
Жена, която предлага себе си, прави първите крачки, да провокира презрението на мъжа, а не неговата любов.
Андре Мороа
Обичам жените във всичките им различни превъплъщения. На практика всичките ми приятели са жени. Те са много по-интелигентни от мъжете.
Роберто Кавали
Обичам дамската мода, но жените не се нуждаят от мен толкова, колкото мъжете. Мъжете са тези, които нямат какво да облекат.
Роберто Кавали
В моята планета, модата, аз съм единственият хетеросексуален мъж.
Роберто Кавали
Бог е подарил на мъжа мозък и пенис, но е му е дал малко кръв, затова, когато работи едното от тях, до второто нищо не достига.
Роби Уилямс
Предишна
1
...
28
29
(Текуща)
30
...
93
Следваща